Langverwachte indie Below verschijnt toch nipt in 2018

Die zagen we niet aankomen; nog nipt in 2018 staat de langverwachte titel van Capybara Games, Below, dan toch te verschijnen. Volgende week, 14 december om precies te zijn, moet de indie eindelijk pc en Xbox One aandoen.

Het heugelijke nieuws werd op Twitter bekendgemaakt door Capy-oprichter Nathan Vella, die meteen de vernieuwde Steam-pagina tipte voor aanstaande distributie:

Below werd twee jaar geleden al eens uitgesteld en was voor lange tijden vaak in een soort ontwikkel-limbo. Begin dit jaar kwam Capy naar voren om “2018” als definitieve releaseperiode op te gooien, maar ook daarna hoorden we weer een flinke poos niks over de veelbelovende dungeon crawler.

Afgelopen zomer ging Gamersnet weer eens hands-on met Below op Gamescom 2018. En ja, ook toen ondervonden we weer een aangenaam verlangen naar het mysterieuze spelletje. Ook wij staan dus weer aardig te popelen om 14 december eindelijk los te mogen in de procedurally generated grotten van “The Isle”, waarvan uiteraard akte zal volgen…

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren