Hitman 2-speler geband van Twitter wegens ‘bedreigen’ Sean Bean

Vorige maand werd bekend dat het eerste Elusive Target in Hitman 2 vertolkt wordt door Sean Bean, een acteur die vooral beroemd is om zijn vele sterfgevallen op het witte doek. Veel mensen zagen het wel zitten om zélf verantwoordelijk te zijn voor de dood van een Sean Bean-personage, dus je kunt je voorstellen dat er op sociale media de nodige grappen werden gemaakt.

Nu blijkt echter dat Twitter dit niet zo waardeert: gebruiker @TheFatConsol3R is permanent van het platform verbannen na het ‘bedreigen’ van Sean Bean.

Hoewel het hier dus om een verwijzing naar Hitman 2 gaat, ziet Twitter de grappende aard van de Tweet niet in. @TheFatConsol3R probeert de beslissing al aan te vechten sinds hij is verbannen, maar vooralsnog negeert het bedrijf al zijn e-mails. Mocht je dus zin hebben om wat op Twitter te plaatsen over het doden van Sean Beans personage, doe je er verstandig aan om expliciet duidelijk te maken dat je het over Hitman 2 hebt.

  1.   
    Tom Kauwenberg's avatar

    Beter reageert Sean Bean hier zelf ook op. IO Interactive is ook welkom. Voor beide zou dit een heerlijk on-brand zet zijn.

  2.   
    Ik kom Harambe wreken's avatar

    Ik ga het huis van mijn ex in de fik steken. In Hitman 2 natuurlijk