Sunset Overdrive nu ook op Windows 10; kost twee tientjes

Mocht je de over-de-top chaos van Sunset Overdrive sinds 2014 volledig gemist hebben, dan doe je er misschien goed aan om de knotsgekke game van Insomniac alsnog op te pakken op pc. Jawel, precies zoals de geruchten al verklapten; Sunset Overdrive is nu ook beschikbaar op Windows 10.

Van een zakelijke aankondiging was, enigszins logisch, absoluut geen sprake. Insomniac Games en Microsoft slingerden simpelweg een herziene Windows 10 Launch Trailer de wereld in, en Sunset Overdrive op pc is plots een feit.

Saillant detail is vooral de schappelijke prijs voor de creatieve open-world stunt-shooter. Sunset Overdrive is vanaf heden via zowel de Microsoft Store als Steam binnen te halen, tegen de richtprijs van (slechts) 19,99 euro. Niet de minste prijs voor een titel die wij toch als een van de beste Xbox One-games ooit zagen.

Jammer genoeg lijkt de game daarentegen géén Play Anywhere-label te dragen; dus nee, de game is niet cross-play of cross-buy in te zetten, ook niet voor hen die Sunset Overdrive al tot hun Xbox One-catalogus mochten rekenen.

Pak jij Sunset Overdrive (nog eens) op, nu de titel ook Windows 10 aandoet?

 1.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  luv

 2.   
  sjaak19832015's avatar

  Saillant detail is vooral de schappelijke prijs voor de creatieve open-world stunt-shooter. Sunset Overdrive is vanaf heden exclusief via de Microsoft Store binnen te halen, zij het dan wel tegen de richtprijs van (slechts) 19,99 euro.

  Dit klopt helemaal niet mensen want deze game staat ook gewoon op Steam dus eventjes aanpassen dan maar zou ik zeggen:). Microsoft lijkt eindelijk in te gaan zien dat het overgrote deel niks met de Windows store te maken willen hebben en maken nu dan wel zinvolle keuzes.

 3.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  @sjaak19832015: Je hebt helemaal gelijk. Heb het even aangepast. Dank voor de oplettendheid.