PUBG officieel door Sony aangekondigd voor PlayStation 4

Na het lek van vanochtend kon het officiële nieuws niet meer uitblijven en zojuist heeft Sony de kogel door de kerk geschoten. PlayerUnknown’s Battlegrounds verschijnt 7 december op PlayStation 4.

Het was de afgelopen maanden een publiek geheim dat er een PlayStation 4-versie van PUBG zou verschijnen, alleen was het nog niet duidelijk wanneer. Middels een trailer heeft Sony de release van de battle royale-game bevestigd. Het basisspel gaat je drie tientjes kosten en heeft alle maps vanaf release. Ook de nog onbekende sneeuwmap, verschijnt deze winter op PS4.

Ook is er content gemaakt, exclusief voor de PlayStation 4. Iedereen die een pre-order plaatst krijgt een Nathan Drake-skin en de rugzak van Ellie uit The Last of Us. Verder krijgt men ook een avatar en een thema, om je PlayStation 4 mee op te vrolijken.

Overigens komt de game ook op disc uit en dat is een unicum, aangezien de versies op Xbox One en pc uitsluitend digitaal te krijgen is. Verder komen onderstaande edities van PUBG, allemaal tegelijk uit op 7 december. Chicken Dinner ligt dus om de hoek voor de PlayStation-gamer.

 • Disc Edition (€30)
  Includes: Base Game
 • Looter’s Digital Edition (€30)
  Includes: Base Game
 • Survivor’s Digital Edition(€50)
  Includes: Base Game, Vikendi Event Pass, 2,300 G-Coin Pack, 20,000 BP
 • Champion’s Digital Edition(€60)
  Includes: Base Game, Vikendi Event Pass, 6,000 G-Coin Pack, 20,000 BP

 

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren