Fortune Island is Forza Horizon 4’s eerste grote uitbreiding

Alsof Forza Horizon 4 nog niet genoeg wegen en wagens kende. Natúúrlijk wordt de arcade-racer verder uitgebreid met extra contentpakketten, waarvan Fortune Island nu de eerste is gebleken.

Dat heugelijke nieuws werd (inclusief releasedatum) aangekondigd op de X018-persconferentie, waar ook langer uitgeweid werd over de betaalde update.

Fortune Island laat je, zoals de titel al doet geloven, afreizen naar een nieuw, Brits eiland om onveilig te maken. Het gaat hier specifiek om een Noordelijk gelegen locatie, met hevigere seizoensgebonden omstandigheden. Het eiland is rijker aan donderstormen, gevaarlijke kliffen en zelfs een stukje aurora borealis om van te genieten.

Zoals we inmiddels gewend zijn van Microsofts persconferenties, komt ook Fortune Island neer op een stukje show and tell. De aankondiging werd voorzien van een vlotte onthullingstrailer:

Fortune Island moet 13 december alweer verschijnen op Xbox One en Windows 10, tegen een prijs à 19,99 euro. Uiteraard maakt de fortuinlijke uitbreiding deel uit van de Car Pass (34,99 euro).

Forza Horizon 4 is zelf gelanceerd op 2 oktober 2018, cross-play voor zowel Xbox One als (Windows 10) pc’s. De arcade-racer zet race-plezier weer op een voetstuk, waarvoor wij ook vielen in onze Forza Horizon 4 review. Sinds release maakt Playground Games’ succesformule uit van het Xbox Game Pass-abonnement.

  1.   
    tranceguy's avatar

    Klinkt toch wel awesome….