Forza Horizon 4 LEGO-uitbreiding laat landschap veranderen met seizoenen

Tijdens de onthulling van Forza Horizon 4 was het één van de belangrijkste features voor de nieuwste Horizon game, de veranderingen die de wereld teweegbrengt terwijl het seizoen overgaat van bijvoorbeeld de herfst naar de zomer.

Zo is het in de lente, zomer en herfst niet mogelijk om over het water heen te rijden, maar verandert het water in de winter in ijs waardoor je sommige plekken kunt bereiken die eerst onbereikbaar waren.

In de onlangs aangekondigde LEGO Speed Champions-uitbreiding van Forza Horizon 4 zal hetzelfde gebeuren, zo worden de blokjes van de bomen in de herfst geel, bruin of zelfs oranje. Maar ook de groene bouwplaten veranderen in de winter naar de kleur wit.

De nieuwste uitbreiding voor Forza Horizon 4 komt deze week al uit voor de Xbox One en pc, namelijk op 13 juni.

 1.   
  CHILLOZZ's avatar

  nice zin in. Ik zit momenteel nog vollop in de horizon 4 gameplay. Speel het vrijwel dagelijks of iig zeker 4x per week. Blijft mooi spelletje 😀

 2.   
  emilius23's avatar

  Is deze dlc ook beschikbaar voor de Xbox Game Pass

 3.   
  CHILLOZZ's avatar

  ik zie hem nog niet online staan ??

  weten jullie zeker dat het vandaag is en niet morgen ??

 4.   
  CHILLOZZ's avatar

  eindelijk doet hij het….

  Ik had dus een probleempje… Hij gaf in de store en de game map aan dat de lego update geinstalleerd was maar kon het niet spelen… Naar 2x verweiderd te hebben en opnieuw geinstalleerd en computer paar keer opnieuw opgestart….. Kon de lego map niet zien/spelen…

  Maar vandaag ineens wel..
  Las wel dat er meerdere dit probleem ook hadden..
  Moet zeggen dat ik best positief verrast bent.
  je hebt nu weer lekker nieuwe doelen erbij om vrij te spelen. Ook dat je de ”steentjes” moet verzamelen om je huisje te bouwen is best gaaf.

  en dat je met crashes je autotje af ziet brokkelen/breken is ook best geinig