Een nieuwe Nintendo Direct in aantocht; weer gericht op Super Smash Bros. Ultimate

Aankomende donderdag staat er weer een nieuwe Nintendo Direct in de planning en ook deze keer krijgt Super Smash Bros. Ultimate de hoofdrol. In augustus was er ook al een Direct voor de game die 7 december uit moet komen op Nintendo Switch.

Het is dan ook de vraag wat Nintendo nog voor ons in petto heeft. Misschien dat eindelijk Isaac uit Golden Sun wordt aangekondigd als speelbaar personage of krijgen we nog een aantal nieuwe amiibo speciaal voor Super Smash Bros. Ultimate.

De presentatie gaat liefst veertig minuten duren, dus wij zijn erg benieuwd wat onze Japanse vrienden nog te melden hebben over de fighter en hoeveel extra content nog past in het al bomvolle pakket.

Gelukkig is er na de Nintendo Direct, die om 15:00 begint, ook nog een Nintendo Treehouse Live voor de mensen die weinig hebben met Smash. Hier krijgen we gameplay te zien van onder andere Pokémon Let’s Go, Diablo 3: Eternal Edition en heel verrassend ook van Yoshi’s Crafted World. Hopelijk krijgen we van laatstgenoemde ook nog een releasedatum.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren