Stijl en comfort: verrijk je woonkamer met PlayStation-meubels

Na de Xbox Onesie van een poos geleden slaat Sony terug met eigen, unieke branding. Jawel, officiële PlayStation-meubels zijn vanaf heden een feit.

Nog iets meer dan de PlayStation Nike-schoenen maken de meubelstukken duidelijk dat je onderdeel bent van de hardcore PlayStation Nation. Met onder meer een salontafel, muurverlichting met de vier iconische face buttons, zitzakken en een forse ladekast, zijn dit de kersen op de taart die we je gamekamer mogen noemen.

Het meubilair in kwestie werd onthuld middels een officiële blogpost van PlayStation Brand Licensing Manager, die al meteen open kaart speelt; de meubels worden niet gemaakt door Sony zelf, maar vormen een samenwerking met het Amerikaanse interieurmerk PBTeen.

De zogenaamde PBTeen Collection inspired by PlayStation is weliswaar al wel te bestellen, maar enkel en alleen vanuit de Verenigde Staten. En alsof dat nog niet genoeg obstakels creëert, zijn de prijzen van de producten uiteraard ook niet bepaald budgetknallers.

Het zogenaamde media console-kabinet gaat op de kop voor 1.099 dollar, terwijl een comfortabele zitzak je circa 249 dollar zal kosten. De stijlvolle muurverlichting lijkt iets meer binnen het bereik van de gemiddelde gamer, met een richtprijs à 199 dollar.

Zou jij je woon- of gamekamer uitrusten met dit soort unieke PlayStation-swagger, of zou dit niet helemaal feng shui staan in jouw binnenhuisarchitectuur?

 1.   
  mmx's avatar

  Vind de kleuren wel mooi,maar that’s IT

 2.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  @mmx: Je bedoelt zwart/grijs? Want mijn elfjarige ik vindt dat ook de mooiste kleur.

  Ben overigens wel benieuwd naar die lamp. Beetje schraal dat die niet aan lijkt te staan op de promotiefoto, maar volgens mij licht ie alleen in het blauw op. Was natuurlijk vetter geweest (al helemaal voor 199 dollar) als de knoppen natuurlijk in hun respectievelijke kleuren oplichten.

 3.   
  OnOwned's avatar

  @Tom Kauwenberg: Geef mij maar zo’n zitzak, waar je volgens mij nooit meer uit komt.