Hitman 2 trailer onthult elke locatie van de game

Uitgever Warner Bros. Interactive Entertainment en ontwikkelaar IO Interactive hebben al veel van de exotische locaties van Hitman 2 onthuld, maar dat is niet genoeg. Een nieuwe cinematic trailer toont alle locaties die we kunnen verwachten wanneer het spel op 13 november in de (digitale) winkelschappen ligt.

Eerder meldde IO Interactive alleen dat we zes locaties konden verwachten bij de release van Hitman 2 en de video toont onder andere de vier locaties waarvan het bestaan tot dusver alleen werd gegist. Het gaat hier om Hawke’s Bay, een zonnige regio aan de oostkust van Nieuw-Zeeland’s Noordereiland, Mumbai, de grootste stad van India, de suburbane Noord-Amerikaanse omgeving van Vermont en tot slot het geheimzinnige Noord-Atlantische Isle of Sgáil.

De twee al bekende locaties zijn Miami en Colombia. Het zonovergoten Miami kenden we al van de inmiddels veelbesproken race-circuitmissie en de gevaarlijke jungles van Colombia werden ons al in trailervorm voorgeschoteld.

Eerder deze week zetten Warner Bros. en IO Interactive Hitman 2 al in het nieuws dankzij de aankondiging dat niemand minder dan Sean Bean de eerste Elusive Target van het spel wordt. Vanaf 20 november hebben we tien dagen om Sean Bean’s personage Mark Faba om te leggen, maar daar krijgen we slechts één kans toe.

Hitman 2 zelf verschijnt 13 november op de Xbox One en PlayStation 4. Ook zal een pc-versie worden uitgebracht via Steam.

 1.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  verdomme moeten jullie nu alle locaties van mij weten diana kan ook niks geheim houden

 2.   
  BozeBever's avatar

  Dit doet IO dus wel weer erg goed. Iedere episode heeft zijn eigen smoel en is van heinde en ver niet te vergelijken met andere. Zoals het er nu uitziet heeft Mumbai hoogstens iets weg van Marrakesh uit het eerste deel (hoewel ik dit toch steeds meer het Hitman S2 zie).

  Dit spelletje komt in mijn collectie. Weinig tijd, en dan is 1 leveltje per 2 weken prima te doen.

 3.   
  svenysven's avatar

  Jammer, ik hoopte op een terugkeer van Rotterdam in Hitman