Render Razer Phone 2 gelekt; verschilt weinig van origineel

We wisten al dat er een opvolger van de Razer Phone zou komen, maar meer dan dat wisten we nog niet. Nu is er echter een render gelekt waarop de telefoon in vol ornaat te zien is.

Op de render is te zien dat het nieuwe model grotendeels dezelfde stijl aanhoudt als de eerste Razer Phone, hoewel de camera’s van het apparaat wel iets zijn verschoven: van de positie linksbovenin zijn ze meer naar het midden verplaatst. Ook het logo verschilt van het oude model: dat kan nu oplichten. Op de foto is te zien dat de verlichting groen is; het is onbekend of er RGB-functionaliteit in zit.

De specs die we tot nu toe kennen, zijn grotendeels hetzelfde als die van de eerste Razer Phone: het scherm heeft een verversingssnelheid van 120 Hz en de beeldverhouding is 16:9.

Verder blijft de nieuwe gaming phone van Razer gehuld in mysteriën. Gelukkig hoeven we hoogstwaarschijnlijk niet lang te wachten op meer info, want op 10 oktober houdt het bedrijf een evenement waarop het nieuwe vlaggenschip wordt getoond.

  1.   
    Tom Kauwenberg's avatar

    Naar mijn idee hebben ze al een solide basis met het eerste model, alleen dient die camera wel een flinke upgrade te krijgen.

    De belofte met de eerste Razer Phone was dat ze die, middels software, nog wat zouden verbeteren, maar ben benieuwd of dat genoeg is geweest om het ook echt op flagship-level te krijgen.

    Qua beeld/geluid zitten ze sowieso gebakken. Niks mis mee als ze het scherm en speakers gewoon één-op-één overhevelen.