Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Is de Razer Phone de ultieme telefoon voor de gamer? | GamersNET Gear

We zagen hem al uit het doosje komen in de bijbehorende unboxing, maar nu is ook ons eindoordeel van de Razer Phone hier. Onze Daniël en Tom schuiven aan in GamersNET Gear om Razers eerste smartphone voor de gamer te bespreken en van koopadvies te voorzien.

Is de Razer Phone dé telefoon voor de zelfbewuste (en mobiele) spellenspeler? Je ziet het in deze uitgebreide video review van het apparaat…

 1.   
  CHILLOZZ's avatar

  persoonlijk vind ik het design niet mooi. Is gewoon te……. strak i gues.. Ik snap het overigens wel, Want als dit die telefoon is die je ook in die desbetreffende laptop kunt gebruiken. Dan zou je rare kiertjes krijgen als je model ronder is. Dus snap dan de keuze wel.

  hun sterkste punt is dan toch wel het scherm. En dolby atmoss. Dat vind ik zelf toch ook wel echt gaaf. Mijn laptop heeft ook atmos en dat klinkt echt zo gaaf. Maar er is nog relatief weinig wat echt atmos ondersteund. hopelijk gaat daar nog wel flink verandering in komen dat dalijk vrijwel alles dolby atmos ondersteund word

 2.   
  mattioza's avatar

  Dit soort telefoons lijkt wel de toekomst mobile gaming te zijn/gaan worden. Om in te haken op de podcast van 2 weken geleden. Een telefoon die aangepast is aan de gamer. Waarom zou je dan nog een vita/3DS gaan meesleuren? Ben benieuwd welke hardwarefabrikanten hier nog gaan opspringen.

 3.   
  Tom's avatar

  Ook destijds mijn punt; dit zou enorm relevant kunnen worden voor de ‘mobiele gamer’. Al moet dan zowel de hard- als software nog stevig doorevolueren. Nintendo/Sony overstag met de games, meer partijen die, net als Razer, de gamer proberen te paaien.

 4.   
  mattioza's avatar

  Tom schreef, "Ook destijds mijn punt; dit zou enorm relevant kunnen worden voor de ‘mobiele gamer’. Al moet dan zowel de hard- als software nog stevig doorevolueren. Nintendo/Sony overstag met de games, meer partijen die, net als Razer, de gamer proberen te paaien."

  Ja sowieso, het is ook maar het begin van de evolutie/omschakeling. Het lijkt mij ook toegankelijker om een game te maken voor mobiele telefoons dan voor een Vita voorbeeld.

  Ps Wie weet kondigt Playstation op E3 de Playstation Phone aan… 😉

 5.   
  Tom's avatar

  Haha, die heeft natuurlijk al ooit bestaan. Tof concept, maar uitvoering was helaas niet enorm succesvol. Toch zou een tweede poging niet verkeerd uit kunnen pakken, afhankelijk van animo/succes voor (onder andere) dit soort projecten van Razer.