Zo zien je favoriete series en films eruit in pixelart

 

Vandaag de dag moet alles er steeds gelikter, strakker en echter uitzien. Desondanks deze nieuwe standaard, zien we gelukkig ook nog vaak pixelart. Dit zagen we de laatste tijd bijvoorbeeld in games als Graveyard Keeper, Not Tonight maar natuurlijk ook bij favoriet Stardew Valley. Deze bijzondere grafische stijl inspireerde kunstenaar Gustavo Viselner om scènes van zijn favoriete series en films om te zetten in pixelartstijl.

Gustavo Viselner transformeert niet alleen maar nieuwe series om, zoals hierboven West World en The Walking Dead, maar laat ook duidelijk zijn voorliefde voor Jedi’s zien. Verschillende scenes van de immens populaire StarWars-films komen langs in zijn werk. Zo zien we Ray BB-8 terug sturen maar ook hoe Luke nog moeite heeft met de Force in de Millennium Falcon. Meer scènes van Gustavo Viselner vind je hier.


🍞 De Lunchtip is een (werk)dagelijkse rubriek waarin we interessante content rondom gaming delen. Van diepe documentaires tot gortdroge memes; je vind het doordeweeks in de middag op Gamersnet!

Heb je zelf een goede tip voor de lunchpauze? Geef het door via de HubDiscord of Twitter en verrijk de middag van je medegamer!

  1.   
    Tom Kauwenberg's avatar

    Dit doet me eraan denken dat een Thimbleweed Park-achtige point-and-clicker in het Westworld-universum best wel tof zou kunnen zijn.

    Iemand, bel HBO.