Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Hoe multiplayer Stardew Valley nóg mooier maakt… | Indie Spotlight

Tom en Soraya zijn deze maandag volledig in extase, want ze mogen het deze week (eindelijk) hebben over een fan favourite indie-parel: Stardew Valley! Onze twee onafhankelijke liefhebbers schenken de game dan toch een volwaardige video review, waarin met name de gloednieuwe multiplayer ontleedt wordt…

 1.   
  Sschad0w's avatar

  Hoe krijg je die CO-op optie zichtbaar?
  Heb de game buren aantal dagen, maar die multiplayer optie is bij mij niet zichtbaar.

 2.   
  Tom's avatar

  In het oorspronkelijke nieuwtje over de multiplayer linkte we al naar de bijbehorende blogpost over hoe je uiteindelijk bij de multiplayer komt.

  Om de multiplayer te testen, moet je namelijk beta-toegang activeren vanuit Steam (of inmiddels ook GOG.com). Met de code ‘jumpingjunimos’ zet je die modus aan, waarna de beta automatisch binnengehaald wordt. In die versie kun je LAN-netwerken opengooien of online vrienden uitnodigen/opzoeken in nieuwe en oude boerderijtjes.

 3.   
  mattioza's avatar

  Stardew Valley spelen met je vriendin, relatietherapie met Tom. 😀

 4.   
  tranceguy's avatar

  Wat ik heb begrepen, en ik weet niet of het waar is, hoop van niet, maar dat is dat de MP hiervan weer een aparte download is die je dus apart weer moet aanschaffen en dat vind ik een beetje een gemiste kans, jammer dus. Voor de rest is het een interessante leuke game en heb m diverse streamers al zien doen, ook de MP nu….

 5.   
  Flapjack's avatar

  tis een mooie game zeker. ik blijf het toch aankaarten een als je meer technisch en uitdaging wil raad ik factorio aan!. basically stardew valley meets steampun

 6.   
  Tom's avatar

  tranceguy schreef, "Wat ik heb begrepen, en ik weet niet of het waar is, hoop van niet, maar dat is dat de MP hiervan weer een aparte download is die je dus apart weer moet aanschaffen en dat vind ik een beetje een gemiste kans, jammer dus. Voor de rest is het een interessante leuke game en heb m diverse streamers al zien doen, ook de MP nu…."

  Dat is dus niet het geval. De beta is inderdaad voorlopig een losse download, maar als de testfase eenmaal afgerond is, dan wordt de multiplayer voor alle spelers kosteloos beschikbaar gesteld. Geen extra kosten whatsoever.

 7.   
  KeesMommaiseenbaas's avatar

  Naar de kapper geweest Soraya? 😳

 8.   
  Sorayavindt's avatar

  KeesMommaiseenbaas schreef, "Naar de kapper geweest Soraya? 😳 "

  Tussen het boeren door inderdaad tijd voor gehad! Nu weer even mijn aardappelen rooien. 😆