Far Cry 5 krijgt New Game Plus en hogere moeilijkheidsgraad

Ubisoft heeft enkele toffe vernieuwingen voor Far Cry 5 uitgebracht. Dankzij Title Update 10 is de game namelijk voorzien van een nieuwe moeilijkheidsgraad, genaamd Infamous. Nog interessanter is de toevoeging van een New Game Plus-optie. Zowel in solo als co-op is het mogelijk om met New Game Plus en het Infamous-niveau aan de slag te gaan.

New Game Plus bewaart al je progressie uit een eerdere speelsessie. Zaken als wapens, uitrusting, voertuigen, geld, outfits, prestige items, vrije perk points en je Challenge en Arcade progressie neem je dan allemaal mee naar een nieuw avontuur in Hope County. Dit geldt ook voor elke volgende speelsessie, voor de fanatiekelingen die het verhaal graag vaker beleven.

Fanatiekelingen zijn er zeker, als je bedenkt dat iemand het eiland van LOST heeft nagemaakt in de game. Al dien je wel uit te kijken voor hobby’s, want de dierenorganisatie PETA vindt het vissen te bruut in de game.

Check voor meer informatie over Far Cry 5 onze uitgebreide review en video review.

  1.   
    Bmaster99's avatar

    vond het zelf een nogal teleurstellende game. het is snel uitgespeeld en er is praktisch niks te doe nadat het hoofdverhaal af is.

  2.   
    the ultimate gamer boss's avatar

    @Bmaster99: gewoon jezelf wat vermaken beetje met de wapens lopen kloten op alles wat ademt daar kan ik mij uren op vermaken het zelfde verhaalt als mafia 3