Gamer maakt eiland van LOST volledig na in Far Cry 5 Arcade

Begin deze eeuw hield de tv-serie LOST miljoenen mensen in zijn greep. Het verhaal van een groep mensen die een vliegtuigcrash overleefden en een mysterieus eiland zorgden voor een extreme populariteit. Nu, vele jaren later, komt LOST weer tot leven. In een verrassende vorm wel te verstaan, want een fanatieke gamer heeft het eiland van LOST nagemaakt in de Far Cry 5 Arcade map editor.

Een YouTube-gebruiker genaamd Un-Break-Able heeft namelijk de iconische setting van het LOST-eiland nagemaakt binnen de mogelijkheden van Far Cry 5. Er is vrijwel zeker een bizar aantal uren in gaan zitten, want het eiland zit vol details. Van tentenkamp op het strand en kerkhof tot een netwerk van grotten en restanten van de vliegtuigcockpit.

Un-Break-Able heeft het ook voor elkaar gekregen om andere herkenbare zaken na te maken, zoals het Dharma Swan-station, het beruchte luik (the Hatch), de vuurtoren en nog veel meer. Hij wacht nog op de aankomende Vietnam DLC voor Far Cry 5, in de hoop dat er dan ook echte jungle toegevoegd kan worden via de map editor.

 1.   
  DeAdSeYe's avatar

  Ik wilde ook een eiland maken waar je een basis moest innemen. Naar 2 gebouwen, wat gras en een handje vol bomen begon het spel te klagen dat ik al te veel assets had gebruikt en daarom niet beschikbaar kwam als multi-player/co-op map???? Nu vraag ik me dus af hoe deze meneer toch zo’n grote eiland heeft kunnen maken.

  Ik vermoed dat deze map niet speelbaar is in multi-player.

 2.   
  tranceguy's avatar

  Tijdje terug al gelezen. Best knap maar weet eker dat er meer bezig zijn met dit soort awesome shit.

 3.   
  MaTriXX's avatar

  Lost leuke serie in het begin, echter op een gegeven moment werd het te langdradig.

  Wel knap dit.

 4.   
  Riesjart's avatar

  Dat is pas toewijding.