PlayStation 4 firmware 6.0 beta is bezig; geen grote veranderingen

De PlayStation 4 firmware 6.0-uitnodigingen zijn uitgerold en voor de gelukkigen die hem kunnen testen, hoeven echter niet veel te verwachten deze keer. Sony geeft namelijk aan dat de veranderingen niet zo groot zijn en er zullen geen echt zichtbare features bij komen. Deze firmware update zal voornamelijk de performance en stabiliteit van de console verbeteren.

You will find smaller quality of life and performance fixes. However, we would still love the help from the community to help us test the overall performance and stability.
Het is nog niet helemaal duidelijk waar er precies in het systeem aan gewerkt wordt. De firmwares voor de PlayStation 4 met hele of halve cijfers zijn eigenlijk altijd grote updates, dus het kan best dat de spelcomputer alsnog flink wordt aangepakt omtrent algemene prestaties.


Ook kan het zijn dat Sony met deze update een nieuwe feature test die niet direct zichtbaar is, maar wel aan de achterkant draait. Het zijn speculaties en we zullen dus moeten wachten totdat versie 6.0 voor iedere PlayStation 4-bezitter uitrolt, om erachter te komen wat de update daadwerkelijk doet.

 1.   
  Dedsec's avatar

  Ik dacht dat ze dit jaar nog hun gamertag mochten veranderen ?? Maar daar hoor je niks meer over.

 2.   
  Papachico's avatar

  Paar vrienden en ik hebben de laatste tijd wat problemen met t maken van een party voor party chat. Erg vervelend als je dit wilt doen wanneer je Fortnite aan t spelen bent. Hopelijk fixen zij dit. Om eerlijk te zijn is t hele systeem rondom die shit echt pure bagger van hun.. Verdien je zo kneiter veel money, kan je dit niet eens fixen..

 3.   
  tranceguy's avatar

  Alleen de hele cijfers zijn echt grote updates, de halve bieden wel vernieuwing aar zijn toch minder regoreus.

 4.   
  Dedsec's avatar

  Papachico schreef, "Paar vrienden en ik hebben de laatste tijd wat problemen met t maken van een party voor party chat. Erg vervelend als je dit wilt doen wanneer je Fortnite aan t spelen bent. Hopelijk fixen zij dit. Om eerlijk te zijn is t hele systeem rondom die shit echt pure bagger van hun.. Verdien je zo kneiter veel money, kan je dit niet eens fixen.. "

  Misschien dat een van jullie zijn NAT niet heeft open staan ??