Spyro Reignited Trilogy heeft alleen eerste deel op disc

Gamers die een fysiek exemplaar van Spyro Reignited Trilogy aanschaffen, zullen alsnog aan het downloaden moeten slagen. Uit de tekst op de website van het spel blijkt dat slechts het eerste deel van de trilogie daadwerkelijk op de disc staat.


Dit betekent dat gamers met een fysiek exemplaar van de Reignited Trilogy het internet op moeten om Spyro 2: Ripto’s Rage! en Spyro: Year of the Dragon binnen te halen. Uitgever Activision en ontwikkelaar Toys for Bob hebben nog niet aangegeven hoeveel ruimte het tweede en derde Spyro-deel van je harde schijf willen snoepen.

Gamers hebben inmiddels hun woede al luid en duidelijk geuit op diverse social media-platformen: de drie games zouden makkelijk op een blu-ray moeten passen. Hoogstwaarschijnlijk is tijdsdruk de oorzaak van dit debacle: wellicht kreeg Toys for Bob niet alle games op tijd af om ze al voor de release op discs te kunnen laten drukken. Dit verhaal krijgt ongetwijfeld nog een staartje in de vorm van een toelichting van Activision of Toys for Bob.

Spyro Reignited Trilogy verschijnt 21 september op de PlayStation 4 en Xbox One.

  1.   
    Papachico's avatar

    Stel het spel dan even uit..

    Het zou namelijk makkelijk moeten kunnen. Echt overal waar ik Activision lees, is er wel iets geheimzinnigs aan de hand. Wat een pleuris bedrijf.