Komt Spyro Reignited naar de Nintendo Switch?

Er gaan hardnekkige geruchten dat Spyro Reignited Trilogy richting de Switch komt. GameStop in Duitsland heeft de game on zijn catalogus toegevoegd en zegt dat de game op 16 augustus zal verschijnen.

Het is nog wachten op een officiële bevestiging van Activision, maar als het aan ons ligt kan een Switch-versie niet snel genoeg komen. Wij waren erg te spreken over de game en dat is te lezen in de Spyro Reignited review. Spyro Reignited is een heruitgave van de drie Spyro-games.

 1.   
  BozeBever's avatar

  30 euro (even uitgaand van de playstationstoreprijs op dit moment) voor 3 oude spelletjes in een nieuw jasje die perfect passen bij een systeem als de switch. Spyro is een Playstation dingetje, maar dit klinkt als een perfect huwelijk.

  Zet de games dan alsjeblieft wel alle drie op één kaartje (zonder dat download gemekker van de overige twee toen deze uitkwam). Bij de Switch ligt het ‘fysiek-hebben-van-een-spelletje-gevoel’ iets genuanceerder dan bij de andere systemen heb ik het gevoel.

 2.   
  fantasyfreak's avatar

  Zou goed kunnen aangezien de crash remakes er ook zijn voor de Switch. Vond het al raar dat die bundel van de 2 games niet kwam. Maar ik ga hem zelf niet halen, want heb het al met 3x platinum op de PS4 uitgespeeld dus er valt niks nieuws te zien.

 3.   
  Rijstekorrel's avatar

  @BozeBever:

  Ook op de playstation wil ik gewoon alles op disc hebben, oke gratis spelletjes van ps plus mooi mee genomen.
  Maar de rest koop ik gewoon allemaal op schijfje.

  Maar inderdaad Spyro is meer een playstation dingetje, maar ik vind het op zich wel passen bij de switch.
  Ik wou hem nog eens kopen een keer maar nog niet aan toe gekomen, mocht die op de switch kopen haal ik hem misschien daar voor.