Spyro vliegt van New York naar Snoop Dogg

Vandaag in de categorie “dat was weer genoeg internet voor vandaag”; de paarse draak Spyro vliegt binnenkort naar Snoop Dogg. Nee, echt.

In een van de meest bizarre marketingstunts van het jaar zal Activision-Blizzard een geavanceerde “Spyro Drone” van New York City naar Los Angeles laten vliegen, in het specifiek naar de Californische rapper Snoop “Doggy” Dogg, ook wel bekend als Snoopadelic, de D-O-double-G of Snoopzilla I.

Deed een recente tweet het nog lijken alsof Spyro zijn eigen vlammenwerper à la Elon Musk zou krijgen, blijkt het nu dus te gaan om een ludieke actie met een drone.

De heer Dogg maakte zijn rol in de stunt bekend met zijn eigen respons op de oorspronkelijke tweet:

Inmiddels is Snoops tweet ook volop onderstreept door het Spyro-account, en lijkt het hele plan al in werking gezet.

Wat het precieze doel is, naast wat ronduit bizarre marketing voor Spyro Reignited Trilogy, is nog even onduidelijk. Ergens is natuurlijk de hoop dat Snoop een zieke staak aansteekt met Spyro’s vlammen, al lijkt een dergelijke stunt weer enigszins te schuren met het kindvriendelijke imago van de geliefde draak.

Doelstelling of niet, wij danken Snoop en Spyro voor het maken van onze dag. Want laten we wel wezen; we leven met zijn alle in de beste timeline. Het is overduidelijk nu.

 1.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  Oprecht teleurgesteld als Snoop geen blunt aansteekt met die drone. Ik bedoel maar, anders partner je als Activision ook niet met nota bene de D-O-double-G.

 2.   
  BozeBever's avatar

  @Tom Kauwenberg: Nee joh, is ‘nuthin’ but a ‘G’ Thang’…

  Ik sla deze Spyro over maar ben wel benieuwd of deze remakes de basis zullen leggen voor ‘the next episode’

 3.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  @BozeBever: Die laatste zin galmde ook nog heel even na in mijn hoofd. Sudden Snoop. Ik vind netjes.