Gratis PlayStation Plus-games van augustus bekendgemaakt

Een aantal dagen terug speelde Xbox al voor Sinterklaas met een toffe line-up aan gratis games voor augustus en nu is het de beurt aan Sony. Gamers met een PlayStation Plus abonnement krijgen liefst vier games voor de PlayStation 4 deze maand.

De headliner van deze maand is Mafia 3. Het derde deel uit de franchise van 2K Games werd redelijk ontvangen en staat garant voor een portie gewelddadigheid in het Amerika uit de jaren 60. Lincoln Clay wilt wraak nemen op de Italiaanse Mafia, die zijn bende heeft vermoord en gaat zelf een nieuwe kliek vormen om dit te bereiken.

De tweede game is Dead By Daylight; een horrorgame waarin je met vier spelers het tegen één moordenaar moet opnemen. In deze multiplayergame is het dus zaak om met goede samenwerking, niet in handen te vallen van de Killer.

Naast bovenstaande games geeft Sony ook nog twee extra titels weg; de horrorgame Here They Lie voor de PlayStation VR en de PlayLink-game Knowledge is Power. Beide games zijn respectievelijk tot oktober en november beschikbaar voor PlayStation Plus-leden. Ook worden de gamers met een PlayStation 3 of PlayStation Vita niet vergeten:

 • Bound by Flame, PS3
 • Serious Sam 3 BFE, PS3
 • Draw Slasher, PS Vita
 • Space Hulk, PS Vita
 • Deze hele line-up is vanaf dinsdag 7 augustus binnen te slepen. Vergeet niet voor de tijd Heavy Rain en Absolver, de gratis games van juli, te downloaden.

  1.   
   kiesmaarwa's avatar

   Das nie veel soeps.. Mafia 3 die best aardig is, maar geteisterd wordt door tientallen bugs en dan nog wat kleine games

  2.   
   mattioza's avatar

   Zou Mafia 3 niet meteen kopen, maar misschien moet ik het eens een eerlijke kans geven. De technische problemen zullen nu ook wel wat opgelost zijn zeker, een kleine 2 jaar na release.

  3.   
   OnOwned's avatar

   kiesmaarwa schreef, "Das nie veel soeps.. Mafia 3 die best aardig is, maar geteisterd wordt door tientallen bugs en dan nog wat kleine games"

   Die bugs zijn er wel uit geloof ik. Dead by Daylight heb ik echt totaal gemist, dus wel leuk dat ik die gratis kan checken. En Knowledge is Power is gewoon een leuke partygame, zoals Buzz dat vroeger was. Heb er al een paar avonden lol mee gehad. Vind het net als Xbox deze maand een prima line-up.

  4.   
   Rolf31's avatar

   Ik ben ook niet meteen enthousiast

  5.   
   Daniel Z's avatar

   Mafia 3 al uitgespeeld vrij snel na release, maar mooi om op te pakken. Zeker vermakelijk. En Dead by Daylight misschien keertje leuk om met de community online te spelen.

  6.   
   Dedsec's avatar

   Mafia 3 is wel echt een game voor mensen die GTA spelen, maar alleen voor de muziek zou je het al kunnen spelen, en de DLC is ook heel sterk met nieuwe gebieden enzo.

  7.   
   Turk–Life's avatar

   Ik had maffia 3 bij de release gekocht, na aantal keren spelen niet meer aangeraakt. Ik vond de graphics totaal niet van deze tijd.

  8.   
   Rijstekorrel's avatar

   Maffia 3 bij de release gekocht en wat een bagger spel, ik had voor de release op de pc deel 2 op de kop getikt.
   Het was dan al aardig oud spel maar stoorde mij er niet aan geweldig, aan bugs van deel 3 geen last gehad maar vond het echt niks aan.

  9.   
   Bram_M99's avatar

   Weer een prima maand, Maffia 3 al een tijdje geleden gekocht maar nooit doorheen gekomen… Dead By Daylight zeker even checken.