Run je eigen nachtclub in After Hours-uitbreiding voor GTA Online; verschijnt 24 juli

Grand Theft Auto 5 werd vergezeld door de immens populaire online component genaamd GTA Online, die ontwikkelaar Rockstar nog altijd bakken met geld oplevert. Het is dan ook niet gek dat de studio dit aspect van GTA 5 ondersteund blijft worden. De laatste tijd ging het voornamelijk om dingen als nieuwe auto’s en wapens, maar volgende week verschijnt de After Hours-uitbreiding, die flink wat nieuwe gameplay belooft toe te voegen.


In GTA Online: After Hours gaan we onze eigen nachtclub draaien in samenwerking met de legendarische Tony Prince. In je club kun je DJ’s als Solomun, Tale Of Us, Dixon en The Black Madonna inhuren om je gasten te vermaken. Maar het is en blijft natuurlijk Grand Theft Auto, dus uiteraard is je nachtclub slechts een schijnvertoning: eigenlijk draait het grootste criminele netwerk herbergen dat San Andreas ooit heeft gezien.

Mocht je hier enthousiast van worden, is er goed nieuws: de nieuwe DLC voor GTA Online verschijnt al op 24 juli. Check hieronder vast de trailer voor After Hours.

 1.   
  Dedsec's avatar

  En nieuwe muziek, dus naast Classic rock ook nog Vice city FM ???

 2.   
  Tom's avatar

  Ik denk dat je eerder moet kijken naar de vier DJ’s die ze aangekondigd hebben in de add-on te verwerken. Naar mijn weten zijn dat niet echt jaren 80-vibes, eerder house en andere soorten (moderne) EDM.

 3.   
  DennieBroertjes's avatar

  Ben benieuwd of er ook leuke voertuigen samen met de update uitkomen, zoals de vliegende motor toen bij de bunker.

 4.   
  CHILLOZZ's avatar

  alles zal toch wel weer kneitertje duur zijn

 5.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  deze game is all heel lang passe