Acteur Nathan Fillion plaatst teasers over Uncharted op social media

Acteur Nathan Fillion lijkt teasers te plaatsen over Uncharted op social media met als uitgangspunt dat we op 16 juli iets kunnen verwachten. Fillion, bekend van onder andere Castle, Modern Family en als de stem van Cayde-6 uit Destiny, heeft al twee Uncharted-gerelateerde dingen geplaatst op Instagram.

Hieronder zie je twee posts met als tekst ‘Sic Parvis Magna’ en de datum ‘7/16/18’, waarbij de onderste foto een landkaart en een vergrootglas laat zien. Typisch iets voor Uncharted.


Fillion werd lang aangesteld om Nathan Drake in de film van Uncharted te gaan spelen, waarbij Tom Holland in ieder geval de jonge Drake moet gaan spelen. Het kan nog steeds, al is de acteur ook de jongste niet meer. Wat we over de social media-posts moeten denken, zullen we op maandag te weten komen.

Sic Parvis Magna. 7/16/18

Een bericht gedeeld door Nathan Fillion (@nathanfillion) op

7/16/18

Een bericht gedeeld door Nathan Fillion (@nathanfillion) op

 1.   
  CHILLOZZ's avatar

  uncharted stuff is altijd <3

  ik hoop dat er nog nieuwe uncharted games gaan komen. Al hoef je daar niet te veel meer van te verwachten denk ik.

  wellicht dan een andere avonture game. zou heel mooi zijn. vooral als het van naughty dog afkomt. Die zijn gewoon BAAS mbt avonturen games.

 2.   
  Rolf31's avatar

  Uncharted the movie?

 3.   
  Tom's avatar

  Fillion zou naar mijn idee een erg prettige Drake neer kunnen zetten. Ik las elders iemand iets tweeten over Tom Holland als een jongere versie van Drake, wat me serieus ook aardig interessant lijkt.

  Sowieso is Nathan Fillion een held. Zijn liefde voor (meewerken aan) games wordt niet onder stoelen of banken geschoven, wat hem ook weer des te logischer maakt voor een verfilming als deze.

 4.   
  mmx's avatar

  Als het maar een goede film word daar gaat het om toch ?En ja Uncharted is goed de games zijn fantastisch ik ben gek op deze games 🙂