Amazon Duitsland lekt release Assassin’s Creed Odyssey uit

Naast Walmart Canada maakt nu ook Amazon Duitsland zich mogelijk medeplichtig aan wat grove lekkage rondom E3-onthullingen. Op het game-forum van ResetEra trof men bij de Duitse webshop al een releasedatum én later ook box art en een nieuw screenshot van Assassin’s Creed Odyssey aan.

Volgens de Duitse tak van verkoopgigant Amazon zal Assassin’s Creed Odyssey op 5 oktober lanceren voor zowel PlayStation 4, Xbox One als pc. Daarbij wordt vermeld dat kopers van de Gold of Ultimate Edition drie dagen voor de release al aan de slag mogen met de game, net als het geval was met (onder meer) Assassin’s Creed Origins.


Het verschijnsel was voor even nog met een korrel zout te nemen, maar Amazon lijkt tot dusver de webpagina’s niet offline te halen. Inmiddels is de lijst aan Odyssey-zoekresultaten op de webshop zelfs voorzien van klaarblijkelijk officiële box arts.

Meer (en iets meer legitieme) informatie zal ongetwijfeld voortkomen uit de Ubisoft E3-persconferentie, die om 22:00 uur (Nederlandse tijd) los zal breken. Uiteraard lees je ook daarvan al het laatste nieuws op een afgeladen GamersNET!

Totdat Ubisoft ons losmaakt met meer officiële onthullingen en toezeggingen, kunnen we in ieder geval preventief genieten van wat mogelijk de uiteindelijke box art van Assassin’s Creed Odyssey zal worden:

UPDATE: Kort na het plaatsen van dit nieuwsartikel heeft Amazon Duitsland de zoekresultaten en afbeelding offline gehaald. Minuten daarvoor werden nog nieuwe box arts voor verschillende edities actief toegevoegd, al lijken deze nu niet meer terug te vinden op de webshop.

 1.   
  MisterMDW's avatar

  Vanmiddag had Unilad al een interview vroegtijdig online gezet. Wat door my creed is opgepakt.

  https://www.facebook.com/nothingistrueeverthingispermitted/videos/2032428433496781/

  Daarin wordt er al meer uit de doeken gedaan over de game en de release date van 5 oktober genoemd 😉

 2.   
  LightFasher's avatar

  Heb het gezien van MyCreed, maar hoorde ik nou goed dat het in 400 nog wat voor Christus was? eerder daar Origins dus.

  we zullen het straks zeker weten :D.

 3.   
  Tom's avatar

  Het lijkt inderdaad 431 BC te worden, dus nog voor de conceptie van Assassin’s in het algemeen.

  ‘Leuk’, al deze lekkage vooraf. We weten letterlijk al te veel om überhaupt nog een beetje weggeblazen te worden.

 4.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  dus het word vanaf nu weer jaarlijks dacht dat ze daarmee een beetje uitgekeken waren