The Elder Scrolls 6 aangekondigd; verschijnt voor volgende generatie

Als afsluiter van zijn E3-persconferentie besloot Bethesda wat te laten zien van wat er nog in de pijplijn zit. Naast Starfield werd dan ein-de-lijk een nieuwe Elder Scrolls aangekondigd.


De game gaat vooralsnog onder de titel The Elder Scrolls 6, zonder ondertitel. Aangezien Starfield pas voor de volgende generatie consoles is aangekondigd en de nieuwe Elder Scrolls pas daarná verschijnt, moeten we dus nog wel even wachten. Volgens Sony komt de PlayStation 5 in 2020 of zelfs pas in 2021.

Hoe dan ook, Bethesda belooft behoorlijk wat ambitie te hebben voor de Elder Scrolls-serie!

 1.   
  Daniel Z's avatar

  JAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

 2.   
  Amaraldane's avatar

  Ik weet dat ik het echt niet mag zijn, gezien TES VI pas binnen een paar jaar uitkomt en dat er alleen nog maar een trailer is van wat bergen, maar ik ben echt HYPED.

 3.   
  GamerJaime's avatar

  Ja heel tof! Jammer dat we alleen nog zo lang moeten wachten. Dat wordt Skyrim maar weer eens afstoffen dan.

 4.   
  Prince's avatar

  Zou het zo zijn dat ze maar effe TES VI hebben bevestigd omdat anders de die hard Elder Scrolls community heel Bethesda zou kielhalen als ze op de E3 alleen met de mobile game waren aangekomen?

 5.   
  fantasyfreak's avatar

  Mweh niet heel bijzonder om te zeggen dat hij komt. Waarschijnlijk is dat omdat er druk op stond maar het is wel net zo simpel als zeggen dat er ook ooit een fallout 6 komt 😛

  Moet wel zeggen dat het eigenlijk te lang duurt. Skyrim was uit 2011 dus het heeft dan straks al snel 10 jaar op zich laten wachten. Maarja ik kijk er alsnog heel erg naar uit 😀

 6.   
  mattioza's avatar

  Hehe das nog een eindje wachten. 😮 Valt wel op dat er al enkele games zijn aangekondigd voor de nieuwe generatie, zou wel straf zijn, dat die games allemaal nog 3 jaar op zich laten wachten.

 7.   
  Heccer's avatar

  Liever geen trailer dat ze er aan werken was al duidelijk, die 10 sec. En liever een tittel om de 10 jaar dan melkkoe niet vernieuwend. Rage 2 daar ben ik wel hypte van geworden