Bekijk hier de complete Xbox E3 Media Briefing persconferentie terug!

Na gisteravond de aftrap van de E3 2018 met EA Play gehad te hebben, was het wederwoord aan Microsoft met diens eigen Xbox E3 Media Briefing. Uiteraard vind je, verspreid over heel GamersNET al het laatste nieuws en bakken met trailers, maar voor de liefhebber is uiteraard ook de gehele persconferentie van het Xbox-kamp terug te kijken.

Blik terug op de met games afgeladen onthullingsshow via onderstaande ingesloten video, of reis af naar Xbox’ eigen opname via Twitch, YouTube of Xbox’ bloedeigen streamingplatform Mixer, waar de show ook in 4K-resolutie te bewonderen valt.

 1.   
  mattioza's avatar

  Was heel sterke persconferentie van Microsoft, zowel qua exclusives als andere aankondigingen. Enige punt is wel dat ze heel weinig gameplay hebben getoond, bij uitzondering van 10 sec Forza en The Division 2, ze zijn vooral voor cinematic trailer aankondigingen gegaan.

 2.   
  Tom's avatar

  Lekker bezig, Xbox. Genoeg nieuwe core games om naar uit te kijken, maar daarbovenop ook nog eens die acquisitie van vijf nieuwe studio’s. Dat wekt in ieder geval flink vertrouwen voor de toekomst, vooral met het oog op het aantal (exclusieve) titels waar men nu al langer om smeekt. Petje af.

  Oh, en die soft reveal van Playground Games’ eigen Fable-project was natuurlijk ook fijn. Jammer genoeg geen teaser, maar het leek me duidelijk waar Phil op doelde…