The Delicious Last Course wordt eerste uitbreiding Cuphead

Stijlvol onthuld op de Xbox E3 Media Briefing van Microsoft; een heus uitbreidingspakket op Cuphead. Met ‘The Delicious Last Course’ krijgen sadomasochistische spelers van Studio MDHR’s bejubelde spelletje legio nieuwe uitdagingen voor hun kiezen, maar ook een nieuw speelbaar personage om de levels mee te tackelen.

Met de DLC van The Delicious Last Course kunnen spelers nu ook aan de slag met Ms. Chalice, nota bene al een eerdere verschijning in het basisspel, maar nu ook speelbaar gemaakt. Over de nieuwe abilities of uitdagingen is nog weinig bekend, maar naar het schijnt zal Chalice een eigenzinnige double jump naar Cuphead te brengen.


Stiekem werd de onthulling van deze downloadable content eerder al voorzien van subtiele hints. Ontwikkelstudio Studio MDHR deed zo al een E3-exclusieve Funko Pop uit de doeken, en dat was uiteraard niemand minder dan Legendary Chalice haarzelf.

Op de redactie van GamersNET juicht de helft van ons de uitbreiding van het geliefde Cuphead toe, terwijl de andere helft in hun handen schreeuwt en hoopt dat het snel voorbij is met dat pretentieuze gewauwel over ijzersterke indie-spellen.

Cuphead: The Delicious Last Course moet ergens in 2019 verschijnen, uiteraard voor zowel Xbox One als Windows 10 en de losse Steam-versie van het spel.

  1.   
    Novel's avatar

    Eindelijk