Cuphead nu te spelen in je dure Tesla

Cuphead is jarig en mag alweer twee kaarsjes uitblazen. Maar dit is niet het enige wat er te vieren valt bij Studio MDHR. Zo is de game inmiddels al vijf miljoen keer verkocht en is deze sinds kort te spelen in je kekke Tesla.

Mensen met een dikke Tesla onder hun reet worden voorzien van goed nieuws. Er werd eerder dit jaar aangekondigd dat Cuphead straks ook in je Tesla te spelen is. De nieuwe 10.0 software van Tesla maakt dit nu mogelijk. However: Hold the horses! Slechts een deel van de game is te spelen in de Tesla en om het veilig te houden voor iedereen is dit alleen mogelijk wanneer de auto is geparkeerd.

Er is nog meer goed nieuws voor fans. Om de verjaardag van Cuphead te vieren wordt de game nu tijdelijk met een korting aangeboden. Ook wordt er opgeroepen om het Twitter-kanaal in de gaten te houden omdat er speciale weggeefacties komen.

Volgend jaar worden fans ook getrakteerd op extra content. Een exacte releasedatum hiervoor is er nog niet. Wel kan je natuurlijk alvast de teaser bekijken.

  1.   
    Mattiees's avatar

    toch best een dure console… ::P