Battle Royale komt naar Battlefield 5

EA heeft zojuist in zijn persconferentie op de E3 bekendgemaakt dat ook zij een Battle Royale modus zullen implementeren in Battlefield 5. Dit natuurlijk in navolging van Call of Duty: Black Ops 4 die ook een Battle Royale modus krijgt.


Hoe de Battle Royale-modus er precies uit gaat zien, is echter niet bekendgemaakt. Mogelijk volgt dit later op de E3 nog. Battlefield 5 verschijnt op 19 oktober voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

 1.   
  Dedsec's avatar

  Heerlijk zoo een E3 niet dat ik veel met EA heb, maar roch lekker kijken 8)

 2.   
  Puddingboom's avatar

  ik hoop niet dat dit een; ‘fuck we moeten dit ook snel hebben’ move is waar totaal niet over is nagedacht is.

 3.   
  tranceguy's avatar

  Fok die fucking shit maar met die kansloze modus, echtopdonderen daarmee. Valt nog mee dat ze de SP modus niet droppen, anders was het echt een kansloze game. Nu maar half. EN dat gaan ze merken ook want dit wil men gewoon niet, dan moeten ze maar luisteren naar de achterban maar ze doen gewoon hun eigen zin. Ze zullen t weten ook.

 4.   
  Puddingboom's avatar

  tranceguy schreef, "Fok die fucking shit maar met die kansloze modus, echtopdonderen daarmee. Valt nog mee dat ze de SP modus niet droppen, anders was het echt een kansloze game. Nu maar half. EN dat gaan ze merken ook want dit wil men gewoon niet, dan moeten ze maar luisteren naar de achterban maar ze doen gewoon hun eigen zin. Ze zullen t weten ook."

  calm down bro haha. Er zijn genoeg mensen die er wel op zitten te wachten. Ik ben zelf meer benieuwd naar de cod aka blackout variant. Past meer bij de playstyle van cod’s

 5.   
  Tom's avatar

  Als andere games de successen van Battle Royale om kunnen zetten in fatsoenlijke features voor hun eigen gewin, lijkt me daar ook helemaal niks mis mee. Om iets bij voorbaat al af te keuren zonder ook nog maar geen moment iets daarvan gekeken/gespeeld te hebben, klinkt ook echt wat kort door de bocht.

  Then again, sommige gamers hier hebben gewoon een schurfthekel aan multiplayer in het algemeen. Maar dan is mijn vraag ook oprecht wat je überhaupt met Battlefield van doen hebt? Die games zijn van origine multiplayer only, en de singleplayer is vaak zo dertien in een dozijn als het maar kan. Bad Company daargelaten.

 6.   
  mattioza's avatar

  Ja er komen maar een paar honderd games per jaar uit zonder battle royale, zo weinig keuze.. 🙄