Zo volg je GamersNET, Marcel en Peter tijdens de E3


Aanstaande zondag om 09:50 uur is het zover, dan vertrekken Marcel en Peter namens GamersNET richting Los Angeles, om daar verslag te doen van de E3, de belangrijkste gamebeurs van de wereld. Maar hoe blijf jij op de hoogte van het laatste gamenieuws en de avonturen van de heren ter plaatsen?

Lees hier alles over de games op de E3

GamersNET

GN is natuurlijk de plek voor het laatste gamenieuws, gametrailers en (video)previews. De komende week zal de nieuwslijst op GN vol staan met al het nieuws vanuit Los Angeles. Onder de bezielende leiding van onze Tom zal het thuisfront 24/7 updates posten, maar ook achtergrondinformatie geven over titels als Kingdom Hearts 3, Battlefield 5, Fallout 76, Shadow of the Tomb Raider, Assassin’s Creed Odyssey en nog veel meer! Volg GamersNET dus op de voet om op de hoogte te blijven van alles vanaf de E3!

Voor nieuws, trailers, achtergronden en previews volg je GamersNET via:
GamersNET.nl
GamersNET App (iOS)
GamersNET App (Android)
GamersNET Extensie (Google Chrome)

Twitter
Instagram
Facebook
Youtube
Discord

Wij zullen dit jaar al onze E3-goodies weggeven! Houd ook daarvoor de site in de gaten!

Peter


Al in 2010 mocht Peter voor het eerst naar de E3 en deze achtste keer wordt een bijzondere editie! De agenda is volgepland met toffe titels en onze Peter mag onder andere aan de slag met Shadow of the Tomb Raider, Smash Bros. Switch, Rage 2 en een hele lijst aan onaangekondigde titels! Natuurlijk zullen van alle games (video)previews verschijnen op GamersNET, maar als je de individuele avonturen van Peter wilt volgen, dan kan dat via onderstaande kanalen.

Voor de avonturen van Peter volg je:
Instagram
Twitter

Marcel


Onze Marcel is natuurlijk niet alleen bekend van het griezelige Raar maar Waar, maar ook van zijn liefde voor games. Het is de eerste keer dat hij de E3 bezoekt en hij mag direct aan de slag met een hele rits aan fantastische titels! Wat dacht je van Battlefield 5, Kingdom Hearts 3, Call of Duty: Black Ops 4 en ook heel veel officieel nog onaangekondigde titels! Naast alle (video)previews op de website, kun je Marcel ook zelf volgen.

Voor de avonturen van Marcel volg je:
Instagram
Twitter

Kortom, GamersNET is ook dit jaar weer de plek om de E3 op de voet te volgen! Nog heel even geduld!

 1.   
  KevinW's avatar

  Super Smash word sick hoop ik, ik kijk in ieder geval uit naar dinsdag 6 uur!

 2.   
  Linkje's avatar

  Veel plezier!

 3.   
  Linkje's avatar

  Veel plezier!

 4.   
  Puddingboom's avatar

  AC en cod battle royale aka blackout wordt hopelijk wat.

 5.   
  CHILLOZZ's avatar

  Veel plezier op de E3 marcel en peet.

  we gaan veel volgen 😀

 6.   
  Heccer's avatar

  Veel plezier Heren