Parachuteer in Battlefield 5 het gevecht in met de nieuwe multiplayer modus Airborne

De officiële Twitter-pagina van Battlefield laat weten dat Airborne een nieuwe online gamemodus is die in Battlefield 5 zijn intrede zal doen. Deze modus is geïnspireerd op echte Tweede Wereldoorlog-tactieken, waarbij parachutisten boven een gevecht werden gedropt om direct de strijd aan te gaan en bijvoorbeeld artillerie uit te schakelen.

In Airborne word je als aanvallend team dan ook boven een gevecht gedropt en zul je de artillerie van de vijand moeten vernietigen. De tegenpartij moet koste wat kost deze aanval tegenhouden en de artillerie verdedigen. Ook Grand Operations, de grotere versie van Operations uit Battlefield 1, zal eveneens objectives bevatten die gelijkenissen kent met de Airborne-modus.

Heel nieuw is het concept in games niet, want er zijn al Tweede Wereldoorlog-shooters verschenen die airborne missies bevatten. Echter, dit is de eerste keer dat we deze spelmodus in een online multiplayer zien.

Battlefield 5 werd onlangs met teasers en veel bombarie onthuld, hoewel de live onthulling weinig informatie vrijgaf. Vrijwel alle nuttige informatie werd achteraf onthuld, waaronder nu de Airborne-modus. Meer weten over Battlefield 5? Lees hier dan meer details, informatie over Grand Operations, dat de game geen Premium Pass krijgt en dat we in Rotterdam mogen vechten. Check ook de nieuwspagina voor meer nieuws en hieronder de reveal trailer.

Battlefield 5 verschijnt op 19 oktober voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Verwacht binnenkort op de E3 veel meer details en gameplay van de shooter!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren