PlayStation Plus-games van juni bekend, brengt onder meer XCOM 2

Een nieuwe maand met nieuwe PlayStation Plus-games, want Sony heeft de line-up met gratis games voor juni alweer klaarstaan. Met het loyaliteitsprogramma van PlayStation Plus, brengt Sony onder andere XCOM 2 gratis naar de PlayStation Plus-leden.

Allereerst mogen de PlayStation 4-gebruikers zich gaan vermaken met XCOM 2, de game waar wij lyrisch over waren en maar liefst een 9,3 gaven. Onze Tommander heeft tevens een achtdelige serie gemaakt, genaamd XCOMderdag, waarin een impressie van War of the Chosen, de laatste uitbreiding, wordt gegeven.

Ook mogen de Playstation 4-gebruikers zich entertainen met de racegame Trials Fusion. Deze game van Ubisoft bundelt de beste kenmerken van de Trials-serie samen en zal daardoor voor onvergetelijke momenten moeten zorgen. De overige games zijn hieronder te vinden.

 • Tom Clancy’s Ghost Recon Future Soldier (PS3)
 • Zombie Driver HD Complete Edition (PS3)
 • Squares (PS Vita)
 • Atomic Ninjas (PS Vita)
 • Deze games zullen vanaf 5 juni beschikbaar zijn, vergeet daarom ook zeker niet om nog even de games van vorige maand te downloaden.

  1.   
   mattioza's avatar

   Kwalitatief zeker goede PS4 games. Helaas is XCOM 2 niet echt mijn ding en Trials Fusion vroeger eens de demo geprobeerd, kon me ook niet echt overtuigen. Binnenkort is er wel een sales actie met ‘Days of Play’, eens kijken of daar wat tussen zit. 🙂

  2.   
   JuulsJo's avatar

   Nice