Minimale systeemeisen Battlefield 5 bekend

Zojuist heeft ontwikkelaar DICE de minimale systeemeisen voor Battlefield 5 bekendgemaakt. Heel verrassend zijn ze overigens niet, want deze minimale systeemeisen zijn identiek aan die van voorganger Battlefield 1.

Het wachten blijft natuurlijk op de eisen om Battlefield 5 straks in vol ornaat de kunnen spelen. Daar zal DICE allicht nog wel even aan werken om alles zoveel mogelijk te optimaliseren. Hieronder vind je in elk geval de eisen waar je pc minimaal aan moet voldoen om Battlefield 5 straks te kunnen spelen:

– OS: 64-bit Windows 7, Windows 8.1 of Windows 10
– Processor (AMD): AMD FX-6350
– Processor (Intel): Core i5 6600K
– Geheugen: 8GB RAM
– Videokaart (AMD): AMD Radeon HD 7850 2GB
– Videokaart (NVIDIA): nVidia GeForce GTX 660 2GB
– DirectX: 11.0 Compatible videokaart
– Online Connectie: 512 KBPS of snellere internetverbinding
– Vrije harde schijfruimte: 50GB

 1.   
  Supermanneke's avatar

  Oei, die processors zijn toch al aan de vrij stevige kant. Misschien toch maar eens een upgradetje kopen.

 2.   
  Tom's avatar

  Videokaart-technisch zitten ze wel weer lekker. Je kunt veel zeggen over DICE, maar over het algemeen is hun pc-optimalisatie op en top in vorm.

  Wel erg benieuwd op wat voor specs ze die ‘gameplay reveal’ van laatst draaide. Stel, dat is honderd procent in-game, wat voor een bakbeest was dat dan wel niet?

 3.   
  tranceguy's avatar

  Draait makkelijk… Maar aanbevolen eisen is veel interessanter want dan wordt het leuk op hoge resoluties…. 😀 Jammer dat het er niet gelijk bij staat want dat maken ze meestal ook gelijk bekend….