Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Battlefield 5 is onthuld, maar wát kunnen we verwachten? | Nieuws Update

Battlefield 5 is officieel onthuld en verschijnt 19 oktober aanstaande alweer. We gaan terug naar de Tweede Wereldoorlog, maar wel op een wat alternatieve manier. Onze Peter en Tom schuiven aan om een boel van de vrijgegeven details samen te vatten en te speculeren over wát Battlefield 5 precies gaat worden. Dat alles zie én hoor je in deze kersverse Nieuws Update!

 1.   
  mmx's avatar

  Wilde hem al pre orderen bij mijn favo shop maar helaas nog niets te melden .aan de andere kant wat maken realistische settings nou uit ? Het gaat om het game plezier toch 🙂

 2.   
  mattioza's avatar

  De WWII-setting is natuurlijk zo’n heilig huisje waar veel spelers zoiets hebben dat het ‘realistisch’ moet zijn. Wolfenstein heeft dat met succes doorbroken. Maar Battlefield heeft altijd zo beetje tussen de 2 in gezweefd en denk dat dat het juist verwarrend maakt.
  Heb sowieso erg veel zin in de game, en ben dan ook erg benieuwd om meer gameplay beelden te zien op E3!

  Niet te vergeten, is ook aangehaald in de podcast, zijn er nog veel toevoegingen bekend gemaakt na de grote aankondiging. Wat zeker niet onbelangrijk is, dat de samenwerking meer op de voorgrond wordt geplaatst.
  Voorbeelden: Je krijgt niet meer automatisch je volledige health terug, je bent dus afhankelijk van een medic om die laatste percentages terug te krijgen. Idem met munitie, je krijgt minder startmunitie mee, dus je bent afhankelijk van de support van je ammo bij te vullen.Je kan mensen uit je squad reviven. En ga zo maar door.
  Dit kan natuurlijk 2 wegen uitgaan, ofwel werkt het supergoed en doet iedereen het effectief of je team gaat gewoon vol voor de kills waardoor je het potje kansloos verliest.
  Ik ben er persoonlijk wel voor, ook door mijn speelstijl, ben altijd die support team speler geweest, in kills maken ben ik toch niet goed. 😀

  Ik denk dat het ook niet uit te sluiten is, dat ze met een ‘Battle Pass’ systeem komen zoals in Fortnite voor cosmetische stuff. (Levelsysteem met periodes, waarin je cosmetische spullen kan verdienen door multiplayer potjes te spelen. Elk seizoen kan je een bedrag betalen, om meer cosmetische spullen te verdienen dan de niet betalende mens) Pakt daar wel goed uit, ze verdienen er tonnen geld mee, maar gameplay-technisch heb je het totaal niet nodig.

 3.   
  FlyingdutcH's avatar

  Een verwijzing naar de site voor verdere info. Wat is de toegevoegde waarde van een video item als er voor inhoudelijke zaken wordt verwezen naar de site?

  Verder wil ik aangeven dat ik graag luister naar jullie nieuwe podcast en met plezier de artikelen lees op de site.

 4.   
  Tom's avatar

  Ik zou zeggen dat we toch vrij veel aspecten van de game besproken hebben. Het is natuurlijk ook eerder een update, dan een volwaardige analyse.

 5.   
  NoobAssPlayer's avatar

  Als ik die game koop, en er vervolgens over een maand of 3 mensen rondlopen met zuurstokroze M1 Garands, rijdend op een eenhoorn…dan ga ik HUILEN en koop ik nóóit meer een multiplayer game.