Bekijk hier de reveal trailer van Battlefield 5

Vandaag is Battlefield 5 officieel onthuld, en deze trailer was het hoogtepunt van de avond:

 1.   
  Supermanneke's avatar

  Moet eerlijk zeggen dat de trailer mij enigszins tegenvalt… De praatjes vooraf over The Company, Fortifications en dergelijke waren wel erg tof. Dus heb er wel zin in, maar qua trailer deden ze het met Battlefield 1 (In combinatie met Johnny Cash) toch beter.

 2.   
  noah81's avatar

  Supermanneke schreef, "Moet eerlijk zeggen dat de trailer mij enigszins tegenvalt… De praatjes vooraf over The Company, Fortifications en dergelijke waren wel erg tof. Dus heb er wel zin in, maar qua trailer deden ze het met Battlefield 1 (In combinatie met Johnny Cash) toch beter."

  Vind je? Ik vind hem echt helemaal te gek!

 3.   
  Tom's avatar

  De klassieke Battlefield-tune op het radiootje was een mooie touch, maar verder kan dit me nog niet echt wegblazen. Het beeldmateriaal zelf is tof, maar iets zegt me dat een doorsnee potje er nooit zo uit zal zien. Ben benieuwd!

 4.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Kan moeilijk geloven dat er een deels echte gameplay in zat judging on the hud.
  Anders ziet dit er verekte mooi uit zeg! Maar vooral ook de vele (kleine) animaties die je character heeft. 😮 😮

  Btw het ziet er allemaal wel heel clean en gekleurd uit zeg. 😳

 5.   
  railgun's avatar

  Gameplay ziet er voor nu prima uit, maar een vrouw met een prothese erin forceren? Had het graag anders gezien.. 🙄

 6.   
  bartofzo's avatar

  Ziet er niet meer uit als een battlefield game maar eerder een combi van fortnite en cod.. En natuurlijk vecht er een vrouw die een hand mist in de frontlinie wantja het moet natuurlijk wel politiek correct zijn..

 7.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  De 2de wereldoorlog met gehandicapte vrouwen. INSTABUY

 8.   
  YdieresiS's avatar

  Tweede wereldoorlog met kale punkers die hun kop een blauwe streep geven. Ik weet niet of dit wel een beetje de goede setting nabootst. Daarnaast leek de prothese van die vrouw ook wel wat te geavanceerd voor die tijd. Ik ben nog niet overtuigd, ik moet toch meer informatie afwachten. Voor nu lijkt het me meer op WWII in een alternatieve dimensie.

 9.   
  mattioza's avatar

  Ziet er niet slecht uit, maar is E3 afwachten voor gameplay beelden om er echt iets over te kunnen zeggen. Veel mensen hadden in elk geval iets anders in gedachten blijkbaar.