Battlefield V teaser bevestigt Tweede Wereldoorlog setting

Electronic Arts zal morgen de nieuwste telg van zijn Battlefield-serie onthullen, maar met een teaser weten ze vandaag al de setting van Battlefield V vrij te geven. Op de extreem korte teaservideo is een hijgende soldaat te zien, maar de HUD toont bovenin de Britse Union Jack en het Duitse IJzeren Kruis. Daardoor is duidelijk dat Battlefield V de overstap naar de Tweede Wereldoorlog maakt.


De officiële onthulling van Battlefield V vindt plaats om 22:00 op woensdag 23 mei. Komediant Trevor Noah zal als co-host optreden. De presentatie is te bekijken op YouTube, Twitch, Mixer.com en Battlefield.com. Of hier op GamersNET natuurlijk.

 1.   
  Daniel Z's avatar

  Hyped als het waar is! Wel even fijn om een paar jaar weg te zijn van de moderne shooters en ik vond Battlefield 1 vermakelijk, dus ben benieuwd.

 2.   
  MBgamer's avatar

  (null)

 3.   
  mattioza's avatar

  Het zat eraan te komen, benieuwd naar meer beelden/info! 🙂

 4.   
  HenTactical's avatar

  nice! ik hoop dat ze de hakenkruizen vervangen hebben voor smileys, hitler als een joodse afrikaan afgeveeld wordt en je als vrouwelijke infanterist omaha beach mag bestormen!

 5.   
  noah81's avatar

  Ik had liever vervoolg op 3 en 4 gezien. Vond bf1 snel saai worden

 6.   
  420blazeit's avatar

  BF1 was echt een teleurstelling, gaf me totaal geen authentiek ww1 gevoel. Dus de verwachtingen zijn laag, betekend wel dat het alleen maar kan meevallen.

 7.   
  Riesjart's avatar

  Ik vond Battlefield 1 juist fkn vet. Perfecte game na al die Call of Duty drek van de laatste jaren. Ik ben benieuwd!

 8.   
  mattioza's avatar

  Gameplay-technisch vond ik Battlefield 1 zeker goed, maar je werd door niets echt gemotiveerd om voort te spelen, waardoor je het vrij snel wel gezien had.

 9.   
  tranceguy's avatar

  Liever BC3!