Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

ASUS ROG Strix Flare | Unboxing + Aankondiging Bottlenekt

Binnenkort weer te vinden op GamersNET; een gloednieuwe editie van ASUS Bottlenekt! Dikke prijzenpakketten van onze vrienden van ASUS’ Republic of Gamers, allemaal up for grabs voor onze bezoekers 茅n ASUS-fans.

Na de ASUS ROG Gladius II maken we n贸g een prijsje van de Bottlenekt line-up bekend, door deze vlot te unboxen. Peter komt langs om de ASUS ROG Strix Flare van een video te voorzien, en je meteen lekker te maken voor die prijs…

  1.   
    CHILLOZZ's avatar

    mooi toetsenplankie hahaa 馃槅

    en lampjes lampjes lampjes 馃榾 馃槅 馃槅

    Gaan weer mooie prijzen worden

  2.   
    BasMun's avatar

    Zeker een super nice keyboard! Kan niet wachten tot de Bottlenekt begint😁

  3.   
    tranceguy's avatar

    Uhhh heul veul? Ben een grote ROG-fan dus dit pakket zou me goed uitkomen omdat deze peripherals nog ontbreken bij mn setup!

  4.   
    Cedric Schukkink's avatar

    Die is heel mooi

  5.   
    CHILLOZZ's avatar

    Eigenlijk ben je wel verplicht om daar het gamersnet logo/naam in te laten zetten. Zodat je altijd weet waarvan je hem hebt gekregen/gewonnen..

    Wel gaaf dat ze zoiets gemaakt hebben zodat je dat zelf kan aanpassen tho. Dat heb ik nog nooit eerder gezien, En ik kan wel zoiets waarderen iets wat een ander niet heeft is altijd mooier.

    alleen betaal je voor custom spul ook een custom prijs altijd…. Das wat minder…

  6.   
    Puddingboom's avatar

    Op de site van asus geven ze zelfs als tip witte nagellak aan voor het custom logo. Logo uitprinten van GN en letters uitsnijden, profit 8)