Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Win dikke ROG-upgrades voor je set-up | ASUS GN Bottlenekt

DOE HIER MEE!

Het is weer tijd voor een gloednieuwe GamersNET ASUS Bottlenekt, dé prijsvraag waar je zo maar naar huis kunt gaan met honderden euro’s aan upgrades! En waar beter dan de prijzen te overhandigen, dan op het aanstormende ASUS ROG Event?

Wat kun je winnen?
Keuze nummer één wordt aangevoerd door de geavanceerde ROG STRIX XG27VQ game-monitor, geschikt voor zowel pc-gamers als console-liefhebbers.

Het tweede prijzenpakket is een verzameling van gloednieuwe ASUS-randapparatuur, bestaande uit de ROG Strix Fusion 500 headset, het kersverse ROG Strix Flare mechanische toetsenbord, de optische ROG Gladius II muis en een ROG Strix Edge muismat om het af te maken!

Hoe maak je kans?
Zeer simpel; overtuig ons dat jij het meeste recht het op een van de twee pakketten! Maak het duidelijk in verhaal, zang, gebeiteld marmer, een goede foto; alles kan gelden als een ijzersterke inzending.

Stuur jouw reden(en) in via deze officiële ASUS ROG website, en je maakt direct kans op het door jou gekozen prijzenpakket!

Wanneer worden de winnaars bekendgemaakt?
Aanstaande zaterdag 30 juni zullen de winnende inzending onthuld worden op het ASUS ROG Event in Theater Gooiland te Hilversum. Wil je bij die epische dag vol hardware-vertier, bekende gamers en workshops zijn, dan kun je een ticket kopen via de officiële ASUS ROG website.

Veel succes! GamersNET en ASUS zien je inzending tegemoet, en hopen je 30 juni terug te zien in Hilversum!

 1.   
  CHILLOZZ's avatar

  Mooie prijzen dat zeer zeker 😀

  Maar ik doe niet mee. Simpelweg. Ik houdt t niet vol om zolang te been te zijn vanwege mn rug.. dus kan die dag dan sws niet komen…

  voor alle andere succes. en maak wat moois zou ik zeggen

 2.   
  Leukste's avatar

  Toffe aankondiging en vette prijzenpakketten. 8)

 3.   
  mattioza's avatar

  Ik zie mij zo’n beeldscherm ook niet op de trein mee naar België vervoeren. 😀 Wel leuke actie!

 4.   
  mheiden21's avatar

  Ga ervan uit dat als je mee doet, je ook 30 juni aanwezig moet zijn..? Zo ja, dan hoef ik al niet mee te doen.

 5.   
  tranceguy's avatar

  Dit is leuk maar hoe zit het nu? Want er wordt weinig uitleg gegeven. De uitreiking van de prijzen aan de winnaar is op dat ROG-event. Maar je moet zonder meer een ticket kopen dus? Het is dus niet zo dat als je wint je ook toegang krijgt?
  Toen ze de prijzen voorstelden als opmaat werd hiervan helemaal niks vermeld. Wel staat er dit:
  De kanshebbers worden uitgenodigd op het ROG Event op 30 juni 2018 voor een live finale waarin de winnaar wordt geselecteerd.
  Maar moet je dan alsnog een kaartje kopen dan? Kan dat ff duidelijk vermeld worden? Want ik vind het een beetje vaag zoals het er nu staat….

 6.   
  tranceguy's avatar

  ”mheiden21″ schreef, "Ga ervan uit dat als je mee doet, je ook 30 juni aanwezig moet zijn..? Zo ja, dan hoef ik al niet mee te doen."

  Ga dan heel hard duimen t/m 23 juni 2018, dat is de dag waarop we de kanshebbers uiterlijk benaderen. De kanshebbers worden geselecteerd door een jury van Gamersnet en ASUS.
  Als je kanshebber bent wel, maar dat is nog maar de vraag want er zal een hele grote vraag zijn en daar pikken ze er meer dan 2 uit? Want zoals ik het lees ben je dan nog niet zeker dat je iets wint aangezien er verder staat:
  De kanshebbers worden uitgenodigd op het ROG Event op 30 juni 2018 voor een live finale waarin de winnaar wordt geselecteerd. Hoeveel kanshebbers worden er geselecteerd dan om daar dat ROG event bij te wonen? Ook al zoiets want onduidelijk is. Mogen we dat niet weten ofzo?

  Edit: In het reglement lees ik het volgend punt:

  D. De 3 potentiële Prijswinnaars worden geselecteerd door een GamersNET- en ASUS-jury en vervolgens binnen één (1) week na afloop van de Actieperiode (“Trekkingsdatum”) per e-mail geïnformeerd. Vervolgens worden ze uitgenodigd voor de live finale tijdens het ROG-evenement op 30 juni 2018 in Hilversum, Nederland (“Live Finale”) waar één (1) winnaar wordt geselecteerd.

  1 winnaar???? Er zijn toch 2 prijzenpakketten dus zouden er 2 winnaars moeten zijn??? Hoe zit dit????