PlayStation Plus games voor mei bekend met onder andere Beyond: Two Souls

De maand mei staat voor de deur en dat betekend dat Sony weer een lijstje games gaat weggeven voor PlayStation Plus-leden. In aankomende (hopelijk zonnige) lentemaand krijgen PlayStation 4-bezitters een aantal toffe games, zoals Rayman Legends en Beyond: Two Souls.

Het kan bijna geen toeval zijn dat Beyond: Two Souls in mei wordt weggeven, want ontwikkelaar Quantic Dream is namelijk ook verantwoordelijk voor Detroit: Become Human, die 25 mei in de winkels ligt. Het avontuur van Jodie Holmes verscheen al op de PlayStation 3 maar is niet veel later ook uitgekomen op de PS4 en lijkt de perfecte opwarmer voor Quantic Dream’s nieuwste project.

De andere gratis PlayStation Plus game voor de PlayStation 4 is de platformer Rayman Legends. De game van Ubisoft werd tijdens de release lyrisch ontvangen door ons en staat garant voor uren singleplayer en co-op plezier. De overige gratis games voor de maand mei zijn hieronder te vinden.

 • Risen 3: Titan Lords, PS3
 • Eat Them!, PS3
 • King Oddball, PS Vita (Cross Buy with PS3 and PS4)
 • Furmins, PS Vita
 • Bovenstaande games zijn vanaf dinsdag 1 mei te downloaden. Vergeet ook niet de gratis games van april binnen te hengelen.

  1.   
   Mandamo's avatar

   Heb ze beiden al op de ps3, maar wel mooie games voor wie ze nog niet gespeeld heeft. Vooral Rayman biedt uuuuurren co-op gameplay met vrienden op de bank.

  2.   
   mattioza's avatar

   Yes Rayman Legends, eindelijk! 🙂

  3.   
   Daniel Z's avatar

   Beyond: Two Souls, netjes!

  4.   
   Rolf31's avatar

   Ein-de-lijk! Top titels. Beyond two Souls is een meesterlijke game ( als je van het genre houd natuurlijk 😉 ) Rayman is een hele leuke game.

   Ik kijk er naar uit!

  5.   
   BearsRidingTanks's avatar

   In HD kijken hoe Ellen Page een bloedneus krijgt tijdens het schijten.

  6.   
   Stirf's avatar

   Nice!

  7.   
   Rijstekorrel's avatar

   Beide maar eens downloaden Rayman is wel grappig denk ik, en heb Deyond Two Souls nog nooit gespeeld.
   Het krijgt een goed cijfer dus maar eens even toevoegen.

  8.   
   Grolschje's avatar

   Laat maar komen