Detroit: Become Human is klaar en voorzien van demo

Ontwikkelaar Quantic Dream, bekend van onder andere Heavy Rain, heeft na ruim vier jaar ontwikkelen de werkzaamheden afgerond voor Detroit: Become Human. De game heeft de gouden status bereikt en ligt op koers om op 25 mei in de (digitale) winkelrekken te liggen.

Naast de langverwachte gouden status is er nog meer goed nieuws, want er is nu ook een demo van Detroit: Become Human uitgebracht. De demo bevat de eerste scène uit de game, getiteld Hostage. Hierin speel je de android Connor, een van de hoofdpersonages uit de game.

Detroit: Become Human ligt op 25 mei in de winkels voor de PlayStation 4.

 1.   
  Daniel Z's avatar

  Bijzonder dat er een demo van verschijnt, en helemaal voor release. Zie je weinig deze dagen. Ik twijfel om de demo te spelen, ik ga liever blanco de game in.

 2.   
  mattioza's avatar

  Daniel Z schreef, "Bijzonder dat er een demo van verschijnt, en helemaal voor release. Zie je weinig deze dagen. Ik twijfel om de demo te spelen, ik ga liever blanco de game in."

  Het aantal pre-orders valt misschien tegen.

 3.   
  Dennisduin's avatar

  Heb de demo gespeeld
  Was wel heel kort maar zag er wel goed

 4.   
  Sa.'s avatar

  Wow shit, een demo, das echt moeilijk lang geleden! Grappig om te zien! Misschien dat ik hem wel ff oppak, ben toch wel heel benieuwd geworden! 🙂

 5.   
  mmx's avatar

  Ik wacht wel en ga er pas aan denken na de review hier 😛

 6.   
  sliderguy's avatar

  na de demo wist ik het zeker dit is de game voor mij

 7.   
  tranceguy's avatar

  Zeker tof!