Destiny 2 DLC Warmind onthuld; nieuwe raid, Strikes, Horde-achtige modus en meer

Ontwikkelaar Bungie heeft de nieuwe Destiny 2 DLC Warmind uitgebreid onthuld. Deze tweede grote uitbreiding introduceert een nieuwe verhaallijn, nieuwe en vernieuwde exotic wapens, de gloednieuwe end-game activiteit Escalation Protocol, nieuwe Strikes en een nieuwe Raid Lair voor de Leviathan, getiteld “Spire of Stars”.

Spire of Stars zal een van de hoogtepunten vormen van Warmind. Niet alleen qua gebeurtenissen en verhaal, maar ook vanwege de grote beloningen die het spelers kan opleveren. Het zal uiteindelijk leiden tot een confrontatie met een geheel nieuwe eindbaas.

Escalation Protocol is een event dat je zelf kan activeren, waarbij je hordes vijanden moet verslaan en diverse pittige boss fights moet doorstaan. Deze extra activiteit is beschikbaar na het voltooien van de campaign. De eindbaas in Escalation Protocol zal wekelijks veranderen.

Verder bevat de Warmind DLC ook nog tijdelijk exclusieve content voor de PlayStation 4-versie van Destiny 2. Dit betreft een nieuwe Strike, genaamd The Insight Terminus. Het verhaal van deze Strike is dat Zavala een groep Guardians nodig heeft om op Nessus een Vex-tombe te bevrijden van een invasie van Cabal. Deze Strike is in elk geval tot de herfst van dit jaar alleen beschikbaar voor de PS4. De andere twee nieuwe Strikes, getiteld Strange Terrain en Will of the Thousands, zijn voor alle platformen beschikbaar.

  1.   
    tranceguy's avatar

    Altijd lekker.