Over vergeten games en de val van Battle Royale… | GamersNET Podcast #12

Het is weer vrijdag, we zijn er weer voor je met de GamersNET Podcast! In deze twaalfde aflevering schuift de driehoeksverhouding Amador, Salim en Tom wederom aan om de week in games te bespreken! Wat hield ons de afgelopen dagen bezig?

Zo bekommert Amador zich over in vergetelheid geraakte franchises en aangekondigde games die volledig van de radar verdwenen. Wat dacht je van een Borderlands 3, Dead Island 2 of Shenmue 3?

Daarnaast komt Tom terug op de voorspelling die eerder opdook in onze Podcast; die over de verzadiging van het Battle Royale-genre. Met de komst van Boss Key Productions’ Radical Heights op de markt, lijken veel gamers te struikelen over de hoeveelheid nieuwe titels in dezelfde sector.

Salim denkt in de tussentijd dat sommige games van de afgelopen tijd té makkelijk in elkaar steken. Een kwestie van smaak, maar tegelijkertijd ook een tendens die we in de laatste jaren toe zagen nemen. Bieden onze games nog wel genoeg uitdaging?

Dat alles en meer hoor je in een nieuwe GamersNET Podcast! Uiteraard maken we ook ruimte om te reageren op de ingezonden respons ([email protected]) en bespreken onze presentatoren wat hun persoonlijke game-leven deze week vervulde.

Luister mee met deze enerverende aflevering (ook via iTunes of SoundCloud zelf) en vertel ons vooral hoe jij in zou haken in onze zinloze discussies:


Volg de GamersNET Podcast ook op iTunes of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting [email protected] of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende week aan voor jouw onderwerp of interessante vraag!

 1.   
  fantasyfreak's avatar

  Maandag maar weer tijdens het werk luisteren 😀 Heb de afgelopen week niks anders gedaan dan oude GNRadio afleveringen luisteren. Mega marathon haha

 2.   
  mattioza's avatar

  Kom maar op met Rayman 3D en Jak and Daxter! 🙂 Jak and Daxter heeft natuurlijk wel een plaats gekregen bij de PS2 klassiekers te spelen op PS4. Maar we willen natuurlijk een nieuw deel en om de zoveel tijd zijn er wat vage geruchten.

  Radical Heights is trouwens echt wel een ding aan het worden. Ook al was hun strategie doorzichtig en is het in heel vroegtijdige staat.