Welke koninklijke bezoeker wint de King’s Edition van Ni No Kuni 2? | Prijsvraagwinnaar

Op GamersNET was er geen ontkomen aan; wij zijn wild voor Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom! Niet alleen voorzag onze Amador de game van een glorieus verdict, we creëerden ook een anime-geïnspireerde sketch en natuurlijk een koninklijke prijsvraag rondom de royale King’s Edition van de Japanse RPG. En ja, daarvoor maken we vandaag dan eindelijk onze winnaar bekend.

Wij vroegen geïnteresseerden naar het tweede Ni No Kuni om hun creativiteit ten toon te stellen en daarmee direct kans te maken op een ultiem vet pakket van Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom, op een platform naar keuze. Daarvoor bleek aardige animo, waardoor een groot aantal lieve berichten, gedichten en talentvolle tekeningen onze kant op spoedde.

De GamersNET-redactie dankt alle kanshebbers voor hun creatieve inzendingen en andere mooie woorden. Maar natuurlijk; er kan er maar één de winnaar zijn. En die persoon is niemand minder dan…


fantasyfreak

Lieve Lars, van harte gefeliciteerd! De door jouw gewonnen PlayStation 4-versie van de King’s Edition komt zeer spoedig jouw kant op! Veel plezier met de royale game, het prachtige vinyl en alle andere goedheden uit deze speciale editie!

Dan rest ons niks anders dan de winnende inzending ook nog even te delen met onze bezoekers, zodat kanshebbers meteen zien hoe ze van de troon gestoten werden. Lars was namelijk zo vindingrijk om ons te paaien met een machtige montage, die onze eigen beelden pakkend inzet als promo-materiaal voor Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom.

Onderstaande video verklaart hoe Lars’ creativiteit de show stal, en waarom wij op de redactie kostelijk hebben gelachen om precies die creatie én onszelf:


Mocht je zelf helaas mis hebben gegrepen, wees dan vooral niet getreurd! In de nabije toekomst organiseert GamersNET weer tal van andere prijsvragen, waarbij altijd weer iets nieuws te winnen valt. Stay tuned!

Meer weten over het nieuwe Ni No Kuni? Ook daarin voorzien we! Lees onze razend enthousiaste review, bekijk de veelzijdige video review of aanschouw onze 5 redenen om Ni No Kuni 2 te spelen!

 1.   
  Daniel Z's avatar

  Hahaha damn, zo vet gedaan en het verbaast me niets dat je hebt gewonnen! Veel plezier met de game 😉

 2.   
  JuulsJo's avatar

  Gefeliciteerd!!!

 3.   
  fantasyfreak's avatar

  Heel erg bedankt alle lieve mensjes van GamersNET! Ni No Kuni was al mijn goty van 2013 dus hoop dat deze game ook weer mijn game van het jaar kan gaan worden. En al die extra’s zoals de muziekdoos krijgen zeker ook een mooi plekje.

 4.   
  KevinW's avatar

  Geweldig gemaakt, heb me rotgelachen, volledig verdient en gefeliciteerd met je prijs!

 5.   
  Amaraldane's avatar

  Gefeliciteerd!

 6.   
  Novel's avatar

  Gefeliciteerd!

 7.   
  jkampmeijer's avatar

  Gefeliciteerd fantasyfreak
  8)

 8.   
  mvoske's avatar

  Jammer, ik had deze heel erg graag gewonnen en had heel wat werk gestopt in mijn inzending. Achja, gefeliciteerd aan de winnaar!

 9.   
  Aprotodon's avatar

  Terechte winnaar, gefeliciteerd!

 10.   
  Leukste's avatar

  Gefeliciteerd! Heel veel plezier ermee.