Over Far Cry 5 en console-upgrades! | GamersNET Podcast #10

Inmiddels vaste kost voor je vrijdag; de GamersNET Podcast! In alweer de tiende aflevering staan Peter, Daniël en Salim aan het roer om de week in games even flink te bespreken…

Zo bespreekt het drietal de komst van geüpgrade consoles, zoals de Xbox One X en PlayStation 4 Pro en de onduidelijkheid daarachter, en halen de heren het nieuwe Far Cry 5 aan. Is het niet eens tijd om die franchise te vernieuwen, of is het eigenlijk wel goed zo?

Dat alles en meer hoor je in een nieuwe GamersNET Podcast! Uiteraard maken we ook ruimte om te reageren op de ingezonden respons ([email protected]) en bespreken onze presentatoren wat hun persoonlijke game-leven deze week vervulde.

Luister mee met deze enerverende aflevering (ook via iTunes of SoundCloud zelf) en vertel ons vooral hoe jij in zou haken in onze zinloze discussies:


Volg de GamersNET Podcast ook op iTunes of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting [email protected] of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende week aan voor jouw onderwerp of interessante vraag!

 1.   
  mattioza's avatar

  Ik heb voor de eerste keer de Gamersnet Podcast geluisterd. Het concept om het item tot 3 discussieonderwerpen te beperken vind ik goed, zijn eigenlijk 3 Hot Koffie Shows na elkaar. Maar ik vind de HKS een leuk item, dus ik ben voor. 😀 Als ik hierop inhoudelijk zou willen reageren, zou ik echt notities moeten gaan maken tijdens de podcast en zou ik op een reactie uitkomen van een gemiddelde game-reviewlengte, dus vrees dat daar niet meteen iemand op zit te wachten. 🙂 Ik mis trouwens wel de camerabeelden tijdens de show, zeker als je het gewoon droog aan je pc aan het beluisteren bent. Maar snap dat het meer bedoeld is voor onderweg te luisteren.

 2.   
  Tom's avatar

  Ik zou zeggen dat video misschien ooit nog wel in het verschiet ligt, maar voor nu voorlopig niet. De volledige focus op onze discussie op audio is ontzettend bevreemdend (en daardoor erg fijn), ten opzichte van het immer rommelige GamersNET Radio.

  Dat gehannes met een oersaaie livechat, continu letten op hoe je erbij zit en of alles nog wel goed loopt; dat hebben we nu allemaal niet. Naar mijn idee resulteert dat in een vele fijnere show om naar te luisteren, met veel meer diepgang voor de onderwerpen en discussies die aan bod komen.

  Wat dat betreft mis ik GamersNET Radio geen seconde van mijn leven. De terugkeer naar een ‘ouderwetse’ podcast is als een soort bevrijding voor ons.

 3.   
  fantasyfreak's avatar

  Ik sluit me totaal aan bij Tom. Radio was leuk, maar dit is zo lekker om naar te luisteren als ik aan het werk ben.

  En Salim… die moeten jullie echt bij GN houden!