Graphics World of Tanks worden flink opgeschroefd met update 1.0

World of Tanks gaat alweer heel wat jaartjes mee. In 2010 werd de nog immer populaire online game immers gelanceerd. Wargaming vond het ondertussen dan ook hoog tijd worden voor een grafische update voor World of Tanks en daar heeft de ontwikkelaar de afgelopen tijd hard aan gewerkt.

In samenwerking met Intel heeft Wargaming ruim twee jaar gewerkt aan een nieuwe grafische engine voor World of Tanks; Core. Met update 1.0 voor World of Tanks switcht de game nu naar deze engine. Naast de nodige optimalisatie biedt deze engine onder andere gloednieuwe Physically Based Rendering (PBR), post-processing effects, advanced lighting en shading, en particle effects.

Niet alleen het visuele aspect van World of Tanks is onder handen genomen, ook aan het audiovlak is gewerkt. In samenwerking met het FILMHarmonic Orchestra heeft Wargaming een nieuwe soundtrack voor World of Tanks samengesteld, waarbij iedere map zijn eigen unieke muziek bevat.

Om de launch van de 1.0-update van World of Tanks te vieren, houdt Wargaming de komende twee weken het Grand Extravaganza-evenement. Hierin kunnen spelers diverse in-game bonussen verdienen.

  1.   
    ronineter's avatar

    Deze game ziet er nu wel een stuk beter uit. En een van die bonusen is de MTLS 1G14 ! AKA de Dutch fourmanned tank.

  2.   
    AnnaEverson's avatar

    best interessant