Mercenaries-modus voor World of Tanks vanaf vandaag gratis te downloaden

Eerder al uitvoerig aangekondigd, maar nu daadwerkelijk gratis binnen te halen via álle console-ports van World of Tanks; de gloednieuwe Mercenaries modus.

Mercenaries dient als een compleet ander soort ervaring binnen de bekende World of Tanks-formule. In een alternatieve en door oorlog besmeurde realiteit ben jij je eigen tankcoureur, die verschillende missies in allerlei uiteenlopende scenario’s zal tackelen. En specifiek jouw keuzes en wijze van spelen zijn daar dan weer van groot belang.


Door kapotte of gevangen tanks af te breken, kunnen spelers hun eigen voertuig weer aankleden met nieuwe onderdelen en cosmetische toevoegingen. Elke soort tank telt daarbij zijn eigen unieke crew en eigenschappen, maar door bepaalde in-game doelen te halen (zoals een aantal specifieke tanks in de multiplayer ruïneren) leveren daartoe weer nieuwe voertuigen, mogelijkheden en specialisaties op.

Om de lancering van World of Tanks: Mercenaries op de consoles te vieren, werd ook een explosieve launch trailer uit de doeken gedaan:

De nieuwe Mercenaries-modus is vanaf vandaag gratis te downloaden en te spelen via de (evenals gratis te downloaden) World of Tanks-ports op PlayStation 4, Xbox One en Xbox 360.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren