Nieuwe circuit-modus en vijf nieuwe voertuigen naar GTA Online!

Het is alweer even geleden dat GTA Online verscheen, maar dit weerhoudt ontwikkelaar Rockstar niet om nog steeds nieuwe content te maken voor het spel! De GTA Online: Southern San Andereas Super Sport Series is een update met een nieuwe race modus en vijf nieuwe voertuigen. We nemen ze even met je door:

Allereerst is er een nieuwe modus toegevoegd voor de snelheidsduivels onder ons. De modus, genaamd Hotring Circuit (een hommage aan het originele Hotring uit GTA Vice City) is een modus waarbij de speler met maximaal 29 anderen moet racen op een circuit. GTA Onlline zou GTA Online niet zijn als dit niet gepaard ging met de nodige chaos. Het circuit zit dan ook vol met ramps, boosts en andere manieren om te stunten. De race kan uitsluitend worden gespeeld met de eerste van vijf nieuwe voertuigen, de Declasse Hotring Sabre.


Naast dit monster van een auto, zijn er nog 4 andere voertuigen toegevoegd.
Allereerst is daar de Taipan, deze sportwagen haalt hoge snelheden en heeft sexy curves!


Naast deze hogesnelheidstrein op 4 wielen is er de nieuwe Entity XXR. Deze meedogenloze wagen scheurt binnenkort door de straten van Los Santos.


De Vapid GB2000 is een wagen met zowel hoge snelheden als een heerlijke off-road wegligging.


Tot slot is er de Vulcar Fagaloa. Deze wagen is op veel fronten aan te passen en dus kun je in stijl cruisen.


Dit is de content die vanaf vandaag beschikbaar is voor GTA Online. Echter is er vandaag ook nog een modus aangekondigd. De Target Assault Mode is een modus waarbij spelers een groot doelwit op elkaars auto moeten raken… met een gigantische turret achterop de eigen auto. Deze verschijnt 3 april aanstaande.

/images/nieuws/2018/1521641604/targetassaultmode.jpg[/img]

Tot slot kondigde Rockstar aan dat er 1 mei aanstaande nog 10 unieke races aankomen. Deze races zullen onder andere de voertuigen Deluxo, Stomberg en Thruster uit de nieuwste heist bevatten.

Vanaf vandaag tot 26 maart geldt een verdubbeling voor je verdiende GTA$ en RP punten.

Hebben jullie zin om met deze 5 nieuwe auto’s door Los Santos te scheuren? Of gaan jullie met de Hotring Sabre door de chaotische nieuwe races heen scheuren?

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren