Destiny 2 update komt er aan; Heroic Strike Modifier wordt uitgesteld

Destiny 2 zou zichzelf niet zijn zonder een beetje controverse. Eerst wisten we al te vermelden dat ontwikkelaar Bungie stiekem XP-progressie verwijderde na klachten, nu lijkt er ook geknutseld te worden aan de komende patch. Het beloofde Heroic Strike Modifier lijkt nog niet te komen met de volgende patch. Dit is een nieuwe feature waarbij je power level in Destiny 2 omhoog gaat en waarbij je betere loot zou krijgen. Bungie geeft aan dat er nog een groot probleem is met deze feature. We hoeven deze dan ook nog niet te verwachten tot update 1.2, die aankomende mei op de planning staat. Gelukkig staan er ook een aantal mooie features te wachten in update 1.1.4. Bijvoorbeeld de 6v6 feature, balance tweaks en een systeem waarbij rage quiters harder gestraft worden.

Destiny 2 is in september 2017 gelanceerd en wij beloonden de game met een mooi cijfer.

 1.   
  Drazo's avatar

  Bungie is een greedy corporation geworden. Halo Bungie en Destiny Bungie lijken wel 2 compleet verschillende bedrijven

 2.   
  Papachico's avatar

  Drazo schreef, "Bungie is een greedy corporation geworden. Halo Bungie en Destiny Bungie lijken wel 2 compleet verschillende bedrijven"

  Komt gewoon puur omdat Activision teveel macht heeft.. Bungie is dom geweest en dat zie je. Activision is niets anders dan een kanker in de gaming industry.