Nieuwe DLC-hint Prey wijst op onthulling of release tijdens E3

Bethesda en Arkane Studios organiseren een soort speurtocht omtrent de aankomende DLC voor Prey: eerst werd gehint dat deze zich op de maan zou afspelen en later verscheen er nog een teaser die leek te wijzen op op een prominente rol voor Morgan Yu. Maar het mysterie gaat door: onderstaande Tweet van Arkanse wijst op een onthulling (of zelfs een release) op 10 juni, de datum van de persconferentie van Bethesda op de E3.

Het eerste dat natuurlijk opvalt is dat iedereen een bloedrood oog laat zien, zoals inmiddels iconisch is voor Prey. Daarnaast houden verschillende mensen cryptische bordjes vast. Ook de tekst “Good morning, Morgan” is opvallend, aangezien deze in de vorige teaser als anagram verwerkt zat.

Maar het schrijfbord rechtsboven is het belangrijkst: daar wordt duidelijk 10 juni genoemd, als je de Amerikaanse datumnotatie aanhoudt. Zoals Bethesda eerder al middels een trailer aankondigde, houdt de uitgever op die datum zijn persconferentie op de E3, dus het lijkt er sterk op dat op die datum een einde komt aan de stroom aan teasers.

De E3 begint echter pas over enkele maanden, dus waarschijnlijk blijft Arkane nog wel even doorgaan met cryptische hints. Mocht je geen tijd (of zin) hebben om de Twitter-pagina van Arkane in de gaten te houden, blijf dan vooral GamersNET bezoeken, want wij volgen dit verhaal op de voet!

  1.   
    toqeer's avatar

    Ben benieuwd hopelijk geven, ze snel een release datum