Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered wordt steeds waarschijnlijker

Eind februari werd nog bekendgemaakt dat Activision meer remasters wil maken, vanzelfsprekend dat ze deze belofte nu willen honoreren. Hoewel de officiële onthulling nog moet plaatsvinden, komen er op steeds meer plekken berichten naar voren dat een geremasterede versie van Call of Duty: Modern Warfare 2 in ontwikkeling is genomen door de ontwikkelaar van de recent herziene Call of Duty: Modern Warfare, Raven Software.

De Italiaanse — ditmaal niet de Canadese — verkooptak van webwinkelgigant Amazon maakte een, inmiddels verwijderde, pagina aan voor de game, inclusief prijs en releasedatum.

Volgens Amazon Italia verschijnt Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered op 30 april en gaat deze met een prijs van 20 euro over de digitale toonbank. Opvallend; de game zal worden uitgebracht als stand-alone en zit niet inbegrepen bij Call of Duty: Black Ops 4, zoals het geval was met de vorige herziening van de franchise. Ook bedraagt de game de helft van de prijs in vergelijking met Modern Warfare Remastered. Probeert Activision hiermee een oude wond alsnog te genezen?

Daar blijft het echter niet bij. Raven Software zelf heeft onlangs het onderstaande bericht getweet. Deze post laat ons zien dat er een nieuw behangetje is geplakt op een muur in de ontwikkelstudio. Niet zozeer interessant, tot je de gelijkenissen begint te zien met de intro van Call of Duty: Modern Warfare 2. Ook werd daarbij verteld dat er op korte termijn meer informatie, over het behangetje, beschikbaar komt…

 1.   
  Mark89NL's avatar

  Nice maar hier weet ik wel alle camp en boost plekjes

 2.   
  mmx's avatar

  Kom maar op dit is best twee tientjes waard 🙂

 3.   
  NoobAssPlayer's avatar

  Ze kunnen MW 1 t/m 3 remasters beter gebundeld uitbrengen in een mooie verzamelbox.

 4.   
  Throbert's avatar

  Ze kunnen beter van het spel afblijven want het wordt toch weer een zooitje net als MWR

 5.   
  420blazeit's avatar

  Dit keer geen lootboxes aub

 6.   
  S3MM3R's avatar

  Hmmm totaal niet nodig, spel uit 2009 en de graphics zijn gewoon geod, ik speel het atm nog steeds op XBOX 360 en PC

 7.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Vind het moeilijk te geloven dat Activision een remaster van waarschijnlijk de meest populaire CoD game volgende maand al wil uitbrengen voor 2 tientjes. Ik laat me graag het tegendeel bewijzen maar zou er niet op rekenen