Morgen verschijnt er nieuws omtrent The Witcher

Momenteel werkt CD Projekt RED voornamelijk aan Cyberpunk 2077 en de standalone-versie van het kaartspelletje Gwent dat een erg populair onderdeel was van The Witcher 3. Echter, de Poolse ontwikkelaar blijkt nog niet klaar te zijn met die laatste franchise. Op Twitter is een teaser verschenen op het account van de Witcher-spellen:

De aankondiging is natuurlijk redelijk vaag, maar het is interessant dat dit bericht is geplaatst op de Twitter-pagina van The Witcher, terwijl Gwent ook zijn eigen account heeft gekregen. Het zou dan ook kunnen gaan om een nieuwe Witcher-game, maar dit lijkt ietwat onwaarschijnlijk, aangezien CD Projekt RED zich momenteel richt op Cyberpunk 2077, dat volgens de ontwikkelaar beter, groter en revolutionairder zal worden dan The Witcher 3.

Daarnaast kan het natuurlijk gaan om een remaster van bijvoorbeeld de eerste Witcher-game. In 2015 gaf community manager Marcin Momot aan dat het idee van remasters CD Projekt RED wel aanstaat, maar dat het waarschijnlijk nooit zal gebeuren. Inmiddels leven we natuurlijk 2018, dus wellicht is het bedrijf in de tussentijd van gedachten veranderd.

Voor uitsluitsel hoeven we gelukkig niet lang te wachten: morgen wordt onthuld waar de teaser hierboven naar verwijst. Een exacte tijd is niet bekendgemaakt, maar waarschijnlijk hoeven we niet langer dan 24 uur te wachten. Houd GamersNET morgen dus goed in de gaten, want er staat ook nieuws omtrent (waarschijnlijk) de volgende Tomb Raider-game te verschijnen!

 1.   
  MikeGevers's avatar

  The hype is real hierzo! Ik begin het idee te krijgen dat ik vanavond niet ga kunnen slapen 8)

 2.   
  ChielB's avatar

  The Witcher 4 zou briljant zijn, maar tevens zeer onwaarschijnlijk gelet op de eerdere uitspraken en de huidige focus op Cyberpunk 2077.

  Ik vrees voor een remaster van deel 1 en 2 gebundeld. Toffe games, maar niet zo vermakelijk als deel 3. Misschien als second best option toch nog extra DLC voor The Witcher 3? 🙄

 3.   
  nielsiebro's avatar

  Verwacht maar geen witcher 4 jongens. Mijn gok is de netflix series

 4.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  de poolse ontwikkelaar blijkt nog niet klaar te zijn met de franchise niet voor het een of ander maar dit lijkt mij toch echt een verwijzing naar deel 4

 5.   
  mattioza's avatar

  Hmm inderdaad heel moeilijk te voorspellen. Is wat laat voor nieuwe DLC, maar zou de game wel weer laten opleven, dus zou geen slechte zet zijn. Remaster van deel 1 en/of 2 is ook een realistische mogelijkheid, aangezien het nooit op Playstation is verschenen en The Witcher 3 wel, misschien is er daarom grote vraag naar de eerste 2 delen.

 6.   
  Amaraldane's avatar

  Een nieuwe dlc voor de Witcher 3 is zeer onwaarschijnlijk denk ik, niemand zou het willen riskeren Geralt uit Corvo Bianco te halen voor een nieuwe missie.
  Het kan een remaster zijn van 1 of 2. Of misschien een mobile game? Alhoewel ik dat betwijfel. Misschien is het niet eens video game gerelateerd en hebben ze een kasteel gehuurd waar je als een witcher getraind kunt worden of zijn ze een samenwerking aangegaan met de al reeds bestaande witcher school. Of ze gaan onthullen dat The Witcher 3 ook op de switch zal kunnen worden gespeeld.